- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
5 Michelin στιγμές στο Dine Athens
Θες να δοκιμάσεις τα πιο λαμπερά εστιατόρια της Αθήνας; Αυτή είναι η ευκαιρία σου.
Το Dine Athens επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα και για δύο περίπου εβδομάδες γεμίζει την πόλη με γαστρονομικούς πειρασμούς. Φέτος, στη γευστική δράση, που υπογράφει όπως πάντα η Alpha Bank, συμμετέχουν 120 εστιατόρια, ανάμεσά τους και όλα τα αθηναϊκά εστιατόρια με αστέρια Michelin. Από τις 28 Ιανουαρίου έως και τις 13 Φεβρουαρίου τα εστιατόρια αυτά προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Ναι, αυτό αφορά και τα εστιατόρια που έχουν τη λάμψη των αστεριών Michelin. Δείτε παρακάτω
Σπονδή
Το «μεγάλο» εστιατόριο της Αθήνας, με 2 αστέρια Michelin. Ο σεφ Άγγελος Λάντος προσεγγίζει εδώ τη γαλλική κουζίνα στην πιο κομψή στιγμή της. Δείτε εδώ το μενού που θα απολαύσετε στα πλαίσια του Dine Athens.
Varoulko Seaside
Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο πρώτος έλληνας σεφ που τιμήθηκε με αστέρι Michelin συμμετέχει στο Dine Athens με ένα μενού που περιέχει έξι εμβληματικά πιάτα του. Δείτε το μενού εδώ.
Botrini’s
Το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin ξεχωρίζει κυρίως για τα εκλεκτά υλικά και τη φαντασία του γνωστού σεφ. Γνωρίστε το fine dining στα καλύτερά του μέσα από το μενού των 4 πιάτων που ο κορυφαίος σεφ δημιούργησε για το Dine Athens. Δείτε το μενού εδώ.
Hytra
Στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών η ελληνική δημιουργική κουζίνα δεν έχει όρια. Ο Τάσος Μαντής καταφέρνει να παντρέψει μοναδικά τη σύγχρονη γαστρονομία με την ελληνική παράδοση, και το αστέρι Michelin το επιβεβαιώνει. Δείτε το μενού εδώ.
Μία έκπληξη ακόμα…
Στα πλαίσια του Dine Athens λίγοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του διάσημου Αυστριακού σεφ Jacob Jan Boerma, βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin. Ο διάσημος σεφ θα αφήσει για λίγο το εστιατόριό του στο Άμστερνταμ για να αναλάβει την κουζίνα της Σπονδής για δύο βραδιές (3-4 Φεβρουαρίου). Οι παρευρισκόμενοι όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ειδικό μενού των έξι πιάτων που θα δημιουργήσει, αλλά και να τον γνωρίσουν από κοντά, καθώς επίσης και να φύγουν, έχοντας μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Περιορισμένες θέσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Λαμπερά ρεβεγιόν, γιορτινά δείπνα και ωραία κρασιά
Κοσμοπολίτικο και φιλόξενο, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη γιορτινή Αθήνα
Κάθε χώρος του εμβληματικού ξενοδοχείου ακτινοβολεί γιορτινή διάθεση
Ανακαλύψτε και φέτος μια πληθώρα εορταστικών επιλογών και ζήστε μοναδικές στιγμές στο κέντρο της πόλης, μαζί με τους αγαπημένους σας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.