Θεματα

Dine Athens: Προλαβαίνεις να φας σε 120 εστιατόρια μέσα σε 2 εβδομάδες;

Η γαστρονομική γιορτή που λάτρεψαν οι foodies επιστρέφει και φέτος από 28/1 έως 13/2

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dine-anoigma.jpg

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που έφαγα ένα πιάτο από χέρια βραβευμένα με αστέρι Michelin. Παναρισμένο αυγό με καπνιστό χέλι και μους πατάτας, στο Varoulko του Λευτέρη Λαζάρου. Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια. Όμως εκείνη η γεύση δεν έχει φύγει ακόμα από τη μνήμη μου. Πάνω από αυτό το πιάτο κατάλαβα, ότι ναι, η γαστρονομία είναι ένας νέος δρόμος, και όσο περισσότερο εξερευνείς τα μονοπάτια της, τόσα περισσότερα μαθαίνεις για τη γεύση. Η εξερεύνηση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όλοι ονειρευόμαστε έξοδο στα κορυφαία εστιατόρια της πόλης, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε συχνά. Εκτός αν είναι Φεβρουάριος: ο μήνας που το Dine Athens επιστρέφει!

shutterstock_519285415.jpg

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Dine Athens με την υπογραφή της Alpha Bank μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης. Για δύο εβδομάδες περίπου, από τις 28/1 έως τις 13 Φεβρουαρίου (και, ναι, αυτό σημαίνει 2 Σαββατοκύριακα!) οι Αθηναίοι δεν θα μείνουν ούτε μια μέρα σπίτι. Πώς να μείνουν, όταν 120 κορυφαία εστιατόρια της πόλης ανοίγουν τις σάλες τους και ετοιμάζουν ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων σε άκρως προνομιακές τιμές;

shutterstock_616891199-1.jpg

Περισσότεροι από 20.000 foodies δοκίμασαν τα προτεινόμενα μενού πέρυσι. Αν ήσουν ανάμεσά τους ξέρεις. Αν όχι, τα πράγματα είναι πολύ δελεαστικά για να μη μάθεις. Ας πούμε ότι για να δειπνήσεις σε ένα καλό εστιατόριο, χρειάζεσαι το λιγότερο €60/άτομο, με την τιμή φυσικά να σκαρφαλώνει, όσο ανεβαίνει και η ποιότητα του εστιατορίου. Στο Dine Athens όμως έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις αντιπροσωπευτικά πιάτα διάσημων σεφ μέσα από ειδικά μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Μάλιστα οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Κανένας λάτρης του καλού φαγητού ή εραστής της σύγχρονης γαστρονομίας που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο. Είναι περίπου σαν να πετυχαίνεις τις καλύτερες εκπτώσεις που έγιναν ποτέ.

shutterstock_793431442.jpg

Δεν έχεις παρά να δεις αναλυτικά όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν εδώ, να διαλέξεις το μενού που σου ανοίγει περισσότερο την όρεξη, και να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό για να επισκεφθείς όσα περισσότερα εστιατόρια γίνεται. Μπορείς να κάνεις την κράτησή σου εύκολα και γρήγορα μέσα από την ιστοσελίδα του Dine Athens, όπως και μέσω του e-table. Όπως κι να έχει, μείνε συντονισμένος, γιατί φέτος το Dine Athens επιστρέφει με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, μαθήματα μαγειρικής και ένα σταρ-σεφ έκπληξη. Θα σε κρατάμε ενήμερο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.