

Στις 10 Οκτωβρίου, στον ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του One Mayfair στο Λονδίνο, απονεμήθηκαν με μεγάλη επισημότητα τα «Oscar» των μπαρ.
Την τελετή που περίμεναν με αγωνία οι βιομηχανίες ποτών, οι ιδιοκτήτες μπαρ, και οι απανταχού bartenders διοργάνωσε το παγκοσμίου κύρους περιοδικό «Drinks International». Ο David Wondrich, συγγραφέας δημοσιογράφος και θρύλος στο κόσμο των κοκτέιλ ανέλαβε την ανακοίνωση της λίστας των 50 καλύτερων μπαρ παγκοσμίως και όταν έφτασε στο νούμερο 48 μας έκανε περήφανους φωνάζοντας «BABA AU RUM, ATHENS»
Το αθηναϊκό μπαρ αναμένεται να προσθέσει τη διάκριση πάνω από την μπάρα μαζί με τις : Kαλύτερο κοκτέιλ μπαρ 2011 και 2012, καλύτερος κοκτέιλ κατάλογος 2011 και 2012, καλύτερη επιλογή αποσταγμάτων 2010 και 2011 και 2012 (που έχει κερδίσει στα βραβεία του “Athens Bar Show”), και φυσικά να το γιορτάσει με πολλά κοκτέιλ.
Κατά τα άλλα η βραδιά στην οποία ήταν παρόντες 600 κορυφαίοι bartenders από όλο το κόσμο κύλησε κεφάτα και χαλαρά, με τους Άγγλους να πανηγυρίζουν καθώς το Λονδίνο με 8 μπαρ στη λίστα έναντι 7 της Νέας Υόρκης εδραιώθηκε ως η «πρωτεύουσα των κοκτέιλ»
Για να δείτε ολόκληρη τη λίστα πατήστε εδώ.
Βaba Au rum Κλειτίου 6 Αθήνα Τηλ.: 211 7109140
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονα χρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις και πληθώρα θρεπτικών συστατικών
Έλληνες, Μικρασιάτες, Πομάκοι, Μουσουλμάνοι και οι αυθεντικές τους συνταγές
Crash test στα καλύτερα τσουρεκάδικα της πόλης
Μακριά από τον τουριστικό συνωστισμό, με ωραία έθιμα και ακόμη καλύτερο φαγητό
Koυλουράκια ή τσουρέκι; Και τα δύο, με μπόνους το σοκολατένιο αυγό και ένα γαλακτομπούρεκο
Αρνάκι με τρεις τρόπους, πίτες και φανταστική μαγειρίτσα – όλες οι συνταγές που χρειάζεσαι για το Πασχαλινό Τραπέζι
Γλυκά του κουταλιού και συριανά λουκούμια από το 1926
Εύκολη δουλειά, μεγάλη η χαρά
Από το παλικάρι της φακής μέχρι την Πίπη τη Φακιδομύτη
Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται: Για κρασιά στον Ιούδα, καψουροτράγουδα στον Άγιο, σουβλάκια στο Ευλόγησον
Εδώ καθημερινά συντελούνται μικρά γευστικά θαύματα
Γεύσεις που συνδυάζουν το αυθεντικό με το σύγχρονο
Εδώ το Πάσχα είναι οικογένεια. Είναι μοίρασμα. Είναι ένα γεμάτο τραπέζι που γίνεται αφορμή για αληθινή επαφή
Τα πάντα φτιάχνονται στο εργαστήριό τους, με πολίτικες συνταγές και πρώτες ύλες από την Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.