Θεματα

Θαλασσινός, πιο «φιλικός» από ποτέ!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51013-104456.jpg

Είναι για πολλά χρόνια ένα από τα πιο καλά ψαροεστιατόρια της πόλης. Τα καλούδια του, όλες οι νοστιμιές της θάλασσας, πάντα φρέσκα και λαχταριστά. Μεζεδάκια, αλίπαστα, πιάτα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, μακαρονάδες θαλασσινών, αχτύπητες ταραμοσαλάτες, αχινοί, γαυράκια μαρινάτα και ψαρόσουπες μυρίζουν θάλασσα και νοστιμιά. Τώρα που οι καιροί είναι πιο δύσκολοι ακόμη και για τους ορκισμένους ψαροφάγους, ο Γιώργος και η Ντίνα, οι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να κατεβάσουν τις ήδη πολύ καλές τιμές τους ακόμη ένα 20%… «για να μπορούν όλοι να έρχονται εδώ, ακόμη και κάθε μέρα, χωρίς να το σκέφτονται». Μαζί, προσθέτουν και μια σειρά από νέες νοστιμιές, ενώ και στη σάλα ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, οπότε θα επανέλθω με περισσότερα.

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 210 9404518, κλειστά Κυριακή βράδυ και Δευτέρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.