Θεματα

Θαλασσινός, πιο «φιλικός» από ποτέ!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51013-104456.jpg

Είναι για πολλά χρόνια ένα από τα πιο καλά ψαροεστιατόρια της πόλης. Τα καλούδια του, όλες οι νοστιμιές της θάλασσας, πάντα φρέσκα και λαχταριστά. Μεζεδάκια, αλίπαστα, πιάτα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, μακαρονάδες θαλασσινών, αχτύπητες ταραμοσαλάτες, αχινοί, γαυράκια μαρινάτα και ψαρόσουπες μυρίζουν θάλασσα και νοστιμιά. Τώρα που οι καιροί είναι πιο δύσκολοι ακόμη και για τους ορκισμένους ψαροφάγους, ο Γιώργος και η Ντίνα, οι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να κατεβάσουν τις ήδη πολύ καλές τιμές τους ακόμη ένα 20%… «για να μπορούν όλοι να έρχονται εδώ, ακόμη και κάθε μέρα, χωρίς να το σκέφτονται». Μαζί, προσθέτουν και μια σειρά από νέες νοστιμιές, ενώ και στη σάλα ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, οπότε θα επανέλθω με περισσότερα.

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 210 9404518, κλειστά Κυριακή βράδυ και Δευτέρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.