Θεματα

Ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Το στομάχι και το μάτι γιορτάζουν

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50892-104231.jpg

n

Χριστουγεννιάτικο στολίδι σε σχήμα hot dog


n

Χρυσό μπέργκερ από τους Thomas Hannich και Arndt von Hoff


n

Γρανίτα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Gianni Zanin


n

Γιορτινά cupcakes 


n

Επιδόρπιο αγιοβασιλιάτικο


n

Φακελάκια τσαγιού σχεδιασμένα από τους Mint – Maja Matas, Kresimir Miloloza, Jozo Matas


n

Στολίδια "λιχουδιές" για το δέντρο


n

Χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο  


n

Οι ψωμένιοι Χριστοί της Susan Hiller


n

Κι ένας καφές για τη χώνεψη. Καλά Χριστούγεννα (από τώρα!)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.