Θεματα

Ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Το στομάχι και το μάτι γιορτάζουν

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50892-104231.jpg

n

Χριστουγεννιάτικο στολίδι σε σχήμα hot dog


n

Χρυσό μπέργκερ από τους Thomas Hannich και Arndt von Hoff


n

Γρανίτα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Gianni Zanin


n

Γιορτινά cupcakes 


n

Επιδόρπιο αγιοβασιλιάτικο


n

Φακελάκια τσαγιού σχεδιασμένα από τους Mint – Maja Matas, Kresimir Miloloza, Jozo Matas


n

Στολίδια "λιχουδιές" για το δέντρο


n

Χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο  


n

Οι ψωμένιοι Χριστοί της Susan Hiller


n

Κι ένας καφές για τη χώνεψη. Καλά Χριστούγεννα (από τώρα!)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.