Θεματα

Να το φάω ή να το φορέσω;

Επώνυμοι σχεδιαστές υπογράφουν φαγώσιμα

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50603-103770.jpg

n

Νιφάδες Burberry


n

Πρόσκληση σοκολάτα Maison Martin Margiela


n

Cupcakes Chanel


n

Diet Coke από τον Jean Paul Gaultier


n

Νερό Louis Vuitton (περίπου)


n

Macaroons Karl Lagerfeld


n

Γλειφιτζούρι Chanel 


n

Φρυγανιά Louis Vuitton


n

Δημητριακά Gucci Couture


n

Μπισκότα Christian Louboutin


n

Βελγική σοκολάτα Dries Van Noten


n

Καντίνα Dior (@ Art Basel Miami)


n

Value Meal Hermés


n

Χριστουγεννιάτικα γλυκά Mulberry


n

Charms Louis Vuitton


n

Chopsticks Louis Vuitton


n

Χωνάκι για παγωτό σχεδιασμένο από τον Nelson Balaban για τη Louis Vuitton


Και τρία... επιδόρπια

n

Σοκολάτα α λα Oscar Niemeyer


n

Κρασί «Reign in Blood» από τους Slayer


n

Μπισκότο Lady Gaga από το πρότζεκτ «12 Days of Gaga» που διοργάνωσε το «Barney» στη Νέα Υόρκη το 2011.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.