- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
2018 Athens Taste Choice
Η A.V. ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε. Ψηφίστε κι εσείς για να ανακατέψετε την κατάταξη
Όλοι μας αγαπάμε τη γαστρονομία. Μας αρέσει να την απολαμβάνουμε στο πιάτο αλλά και να τη βραβεύουμε. Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, ψηφίσαμε στην Athens Voice τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που διακρίθηκαν, όλα όσα ακούστηκαν πολύ και σχολιάστηκαν θετικά. Ψηφίστε κι εσείς τα δικά σας αγαπημένα αλλάζοντας την κατάταξη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα αποτελέσματα θα τα μάθετε με την καινούργια χρονιά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Funky Gourmet
Botrini’s
Varoulko Seaside
Aleria
Hytra
Cookoovaya
Kuzina
Βασίλαινας
Artisanal
Milos Estiatorio
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σπονδή
Vezene
Premiere
G.B. Roof Garden
C.T.C.
L’ Abreuvoir
Malabar
Zonars
Ράτκα
Parla
ASIAN ETHNIC
Matsuhisa
Nolan
Fuga
Sushimou
Izakaya
The Sushi Bar
Dos Hermanos
Rouan Thai
Dos Gardenias
Tuk Tuk
BAR RESTO
Balthazar
The Clumsies
Rock n Roll
Noel
42 Barstronomy
Birdman
TGI Fridays
Zurbaran
The Dalliance
Pere Ubu
GASTRO TAVERN
Μαύρο Πρόβατο
Χρύσα Χρύσα
Τραβόλτα
Base Grill
Σεϋχέλλες
Θαλασσινός
Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου
Τα Γιουβετσάκια
Το Γίδι
Βόλτα
WINE BAR RESTO
By the Glass
Paleo
Kiki de Grèce
Heteroclitο
Drupes & Drips
Θα σε κάνω Βασίλισσα
L’ Audrion
Oinoscent
Fabrica de Vino
Vinarte
STREET FOOD
Πρίγκιπας
Smak
Talking Breads
Hoocut
Έλβις
Pie Works
Φεϋρούζ
Meat Lab
Pera
Microulee
CHEF
Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι)
Άρης Βεζενές (Birdman)
Γιώργος Βενιέρης (Mr Pug)
Γρηγόρης Χέλμης (ME ZEN)
Θοδωρής Παπανικολάου (Parla)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Sense)
Γιάννης Μαρκαδάκης (Papillon)
Δημήτρης Σκαρμούτσος (Ilios)
Μίνως Κονίδης (Paleo)
Αλαίν Παροντί (L’ Audrion)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.