- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ποιος λέει όχι σε BBQ Street Party;
Όταν το κάνει το Po’ Boys κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί
Πριν ακόμα ανοίξει το Po’ Boys το θέμα είχε κλείσει: στο εστιατόριο θα υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο stage για να φιλοξενεί θρυλικά live. Έτσι, το φανταζόταν ο Βασίλης Σπόρος. Εκείνος θα έψηνε τα τρομερά του κρέατα στο καπνιστήριο και στη σάλα θα έπαιζαν τα blues της Νέας Ορλεάνης για μια καθ’ όλα αυθεντική BBQ εμπειρία. Έτσι κι έγινε.
Τα live που καίνε καρδιές επιστρέφουν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 21.00 με τους Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank. New Orleans Rhythm & Blues μουσικές κρατάνε το ρυθμό όσο εμείς πίνουμε επιλεγμένες craft μπίρες (και μάλιστα σε σπέσιαλ τιμές αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά) και καταβροχθίζουμε το BBQ street food menu του Po’ Boys.
Να πάτε γιατί θα περάσετε υπέροχα και να μείνετε τουλάχιστον μέχρι τις 00.00 γιατί τότε θα ανάψουν ταυτόχρονα εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Αμέ!
Αγαθάρχου 12& Λεπενιώτου, 210 3234672, Fb: Po’ Boys
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.