Θεματα

Party με rock ‘n’ roll και πεϊνιρλί στη Ρόμβης

Το Smak έχει την τέλεια ιδέα για να υποδεχτεί τον χειμώνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
smak-anoigma.jpg

Το πήραμε χαμπάρι από τις μυρωδιές που έκαναν όλο τον πεζόδρομο της Ρόμβης να μοσχοβολάει φρεσκοψημένο πεϊνιρλί. Και το αγαπήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες όταν δαγκώσαμε την πρώτη μπουκιά από τη μαλακιά, αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή ζύμη, που ωριμάζει από μία έως έξι μέρες (αυτό είναι το μυστικό) κι έπειτα ψήνεται μπροστά σου αλά live cooking. Αυτό είναι το Smak. Και το Smak τώρα κάνει πάρτι με αυτό που ξέρει καλύτερα.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ο πεζόδρομος της Ρόμβης υποδέχεται τον χειμώνα με μια χορευτική rock ‘n’ roll βραδιά και μας προσκαλεί όλους να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Εννοείται ότι όσο εμείς χορεύουμε θα ξεφουρνίζονται πεϊνιρλί. Αλλά όχι μόνο τα πεϊνιρλί που ξέρεις…Εκτός από τις κλασικές νοστιμιές, guest εμφάνιση θα κάνει και η σπέσιαλ λιχουδιά των Χριστουγέννων, το Christmas Smak. Δηλαδή; Δηλαδή πεϊνιρλί με κρέμα βανίλιας και χειροποίητη μαρμελάδα μήλο! Θες κι άλλο; Δοκίμασε το Glühwein! Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία πια για να μη χορέψεις…Ούτε για να μη φας πεϊνιρλί.

Ρόμβης 21, 211 4097046, www.smakathens.gr, Fb: @smakathens

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.