- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Έκπληξη! Το Funky Gourmet και η νέα του εποχή στο Χίλτον της Αθήνας
Καινούργιο πόστο και ακόμη πιο αβάντ γκαρντ ελληνική κουζίνα
Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τότε που πρωτάνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ταράζοντας τα νερά της αθηναϊκής εστίασης και αλλάζοντας καθοριστικά το τοπίο της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας. Χρόνια μέσα στα οποία το εστιατόριο έλαμψε παρουσιάζοντας την ελληνική κουζίνα έτσι όπως δεν την είχαμε ποτέ φανταστεί, αποκομίζοντας διθυραμβικές κριτικές, κερδίζοντας 2 αστέρια Michelin και μια σειρά από άλλα βραβεία.
Ώριμοι και γεμάτοι χαρά για τη σούπερ επιτυχημένη πορεία ανακοινώνουν τα νέα τους σχέδια που περιλαμβάνουν αρκετές εκπλήξεις! Το νέο τους σπίτι θα βρίσκεται πια μέσα σε ένα από τα πιο εμβληματικά της Αθήνας ξενοδοχεία, το Hilton, και οι ίδιοι – ο Νίκος Ρούσσος και η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη- δηλώνουν ευτυχείς για την κοινή φιλοσοφία στην αισθητική, τη γεύση και τη φιλοξενία που φέρνει κοντά τα δύο μέρη (Funky Gourmet και Ιονική Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Α.Ε.).
Έτσι, το εστιατόριο του Κεραμεικού θα λειτουργήσει με τη μορφή που το ξέραμε μέχρι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, ενώ ο χώρος αυτός θα συνεχίσει σαν εργαστήρι έρευνας και πειραματισμού για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου. Σ’ αυτό το διάστημα θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες Private Cheffing και να φιλοξενούν Private Cheffing Events, παράλληλα θα στήσουν και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον pop-up στο Ikarus της Αυστρίας (ένα από τα top εστιατόρια του κόσμου), ενώ πιθανότατα θα ετοιμάσουν κι άλλο ένα pop-up εδώ στην Αθήνα.
Το καινούργιο εστιατόριο μέσα στο Χίλτον αναμένεται πως θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο 2020. Ένας χρόνος δηλαδή μας χωρίζει από τότε, διάστημα κατά το οποίο το διάσημο ντουέτο και η ομάδα τους θα «ξοδέψουν» με φουλ έρευνα αλλά και έμπνευση πάνω σε ακόμη πιο αβάντ γκαρντ ιδέες για την ελληνική, σύγχρονη κουζίνα. Να τους ευχηθούμε τα καλύτερη και ακόμη πιο δυνατή συνέχεια!