Θεματα

Tο Street Food and Tunes επιστρέφει με brunch

Αυτή την Κυριακή στη χειμωνιάτικη ταράτσα του Bios

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Από το 2013 τα «ξαφνικά» food markets του deBόp έχουν ταξιδέψει τους Αθηναίους foodies σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Πάρτι με φαγητό, cocktails και μουσικάρες από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και djs. Πάρτι για το Μεξικό, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ασία, την Αμερική, την Αφρική, νόστιμες συναντήσεις με σημείο αναφοράς γευστικές κουλτούρες του κόσμου.

Αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πάρτι γίνεται πιο νωρίς (12.00-18.00). Γιατί; Γιατί αυτό το πάρτι έχει μια ιδιαιτερότητα. Είναι το πάρτι που θα μας συνεφέρει από τα ξενύχτια του Σαββάτου, έχει μουσικές από τους παραγωγούς του Pepper και μεσογειακό brunch. «Αφού έχουμε εξαντλήσει όσα έχει να προτείνει η Αμερική σε σχέση με το brunch», σκέφτεται το deBόp, «γιατί δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό;».  Και έτσι γεννήθηκε ένα ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου που θα φιλοξενηθεί στη χειμωνιάτικη ταράτσα του Bios.

Ψητή κολοκύθα με ρεβύθια και μακεδονικό ταχίνι (€7), τηγανιτό κουνουπίδι με sauce ταρατόρ (€6), σαλάτα με μάνγκο και ντρέσινγκ Μακεδονικό ταχίνι/ τζίντζερ (€6), τάρτα σοκολάτα με ταχίνι και μέλι (€6), τσουρέκι με πραλίνα από μακεδονικό ταχίνι και κακάο (€6) και smoothie με χουρμάδες (€4) είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε από τη food blogger Funky Cook. Τα έσοδα του φαγητού θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Μέριμνα.

Bios Winter Terrace, Πειραιώς 84, είσοδος ελεύθερη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.