Θεματα

Στο κρεοπωλείο Carnicero οι λιχουδιές είναι από τον Ηλία Σκουλά

Με τέτοιο σεφ φαντάσου τι τραπέζι μπορείς να στρώσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
carnicero-anoigma-swsto.jpg

Τα Carnicero δεν είναι απλά κρεοπωλεία. Είναι μικροί παράδεισοι για όποιον αγαπάει το κρέας. Επιλεγμένες κοπές από όλο τον κόσμο, αλλαντικά από την Ισπανία ή την Ιταλία, ιδιαίτερα τυριά (όπως τα pecorino της οικογένειας Busti από την Τοσκάνη) αλλά και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες, chutneys και ό,τι μεταμορφώνει το φαγητό σε απόλαυση.

Τα premium meat & delicatessen Carnicero όμως δεν είναι μόνο γνωστά για τη μεγάλη ποικιλία σε ό,τι λαχταρά η ψυχή κάθε κρεατοφάγου. Κυρίως ξεχωρίζουν για τις γαστρονομικές δημιουργίες που δεν μπορείς να βρεις (ή –αλίμονο- να ετοιμάσεις) εύκολα. Ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρω, αλλά και paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers και πολλά ακόμα θαύματα, όλα από ελληνικά κρέατα, που σε μετατρέπουν σε μάστερ σεφ χωρίς να κάνεις τίποτα. Σε όλα αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί κάτι καινούργιο, νόστιμο και αναπάντεχο…

carnicero-mesa.jpg

Ο γνωστός σεφ Ηλίας Σκουλάς δημιουργεί αποκλειστικά για τα Carnicero μια σειρά που όμοιά της δεν ξαναείδες. Μπιφτέκι της γαλλικής εξοχής με τρούφα και μουστάρδα Dijon, χειροποίητα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, foie gras και μανταρίνι Χίου, Crépinette από κοτόπουλο, αλλά και ένα φρεσκοκομμένο tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο Charolais με σάλτσα σαμπάνιας που θα προσφέρεται μέσα σε βάζο. Όλα έτοιμα, για να τα πάρεις μαζί στο σπίτι και να μετατρέψεις την τραπεζαρία σου σε εστιατόριο υψηλών επιδόσεων. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα, έρχονται πολλά ακόμα προϊόντα από τον γνωστό σεφ, και όλα θα μπορείς να τα βρεις αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα Carnicero.

Δημητρίου Βασιλείου 18, Ν.Ψυχικό, 2106770050 και Λεωφ. Κηφισίας 322 Κηφισιά, 2108015100/ Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00 Σάββατο: 09:00-20:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.