Θεματα

Ακόμα και αν όλα πάνε λάθος, υπάρχει η μυστική συνταγή για 100% τέλεια μπισκότα

Θα την βρεις εδώ

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chocolatechipcookiesdhbottom-1024x1024.jpg

Υπάρχει κάποιος που δηλώνει πως δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα μεγάλα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας; Αμφιβάλουμε αλλά αν υπάρχει καλύτερα να σταματήσει να διαβάζει, εφόσον το θέμα δεν τον ενδιαφέρει και εμάς δεν μας ενδιαφέρει η ύπαρξή του.
Τώρα λοιπόν που μείναμε μεταξύ μας, ας μιλήσουμε για τα σπιτικά cookies. H συνταγή ακούγεται απλή, η διαδικασία είναι απολαυστική (μοσχοβολάει το σπίτι και έχεις κάτι να κεράσεις τους μουσαφίρηδες) και φυσικά το απόλυτο highlight είναι το γλύψιμο του μπολ στο οποίο φτιάχνεις την ζύμη. Προσωπικά θα φάω cookie dough με το κουτάλι και με μία λύσσα μέχρι να πονέσει το στομάχι μου και να ορκιστώ πως δεν θα το ξανακάνω ποτέ.
Παρόλα αυτά, κάθε φορά που ψήνεις μπισκότα κάτι πάει στραβά. Κάποιες δόσεις βγαίνουν ξερές, άλλες όχι αρκετά φουσκωμένες, λίγο άγλυκες ή υπερβολικά γλυκές, χωρίς όσα κομματάκια σοκολάτας θα ήθελες ή όχι ακριβώς φωτογενείς. 

Ένα τέλος στα βάσανά μας υπόσχεται να βάλει το προσωπικό του Buzzfeed, το οποίο από ότι φαίνεται έκανε πειράματα και δοκίμασε δεκάδες διαφορετικούς συνδυασμούς και δοσολογίες μέχρι που κατέληξε στην 100% τέλεια συνταγή για μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας, η οποία θα σε κάνει να ερωτευτείς και θα σου αλλάξει την ζωή γενικότερα.

Μπορείς αναλυτικά να δεις πως κατέληξαν στην συνταγή παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:

How To Make Perfect Chocolate Chip Cookies

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.