Θεματα

Ακόμα και αν όλα πάνε λάθος, υπάρχει η μυστική συνταγή για 100% τέλεια μπισκότα

Θα την βρεις εδώ

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chocolatechipcookiesdhbottom-1024x1024.jpg

Υπάρχει κάποιος που δηλώνει πως δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα μεγάλα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας; Αμφιβάλουμε αλλά αν υπάρχει καλύτερα να σταματήσει να διαβάζει, εφόσον το θέμα δεν τον ενδιαφέρει και εμάς δεν μας ενδιαφέρει η ύπαρξή του.
Τώρα λοιπόν που μείναμε μεταξύ μας, ας μιλήσουμε για τα σπιτικά cookies. H συνταγή ακούγεται απλή, η διαδικασία είναι απολαυστική (μοσχοβολάει το σπίτι και έχεις κάτι να κεράσεις τους μουσαφίρηδες) και φυσικά το απόλυτο highlight είναι το γλύψιμο του μπολ στο οποίο φτιάχνεις την ζύμη. Προσωπικά θα φάω cookie dough με το κουτάλι και με μία λύσσα μέχρι να πονέσει το στομάχι μου και να ορκιστώ πως δεν θα το ξανακάνω ποτέ.
Παρόλα αυτά, κάθε φορά που ψήνεις μπισκότα κάτι πάει στραβά. Κάποιες δόσεις βγαίνουν ξερές, άλλες όχι αρκετά φουσκωμένες, λίγο άγλυκες ή υπερβολικά γλυκές, χωρίς όσα κομματάκια σοκολάτας θα ήθελες ή όχι ακριβώς φωτογενείς. 

Ένα τέλος στα βάσανά μας υπόσχεται να βάλει το προσωπικό του Buzzfeed, το οποίο από ότι φαίνεται έκανε πειράματα και δοκίμασε δεκάδες διαφορετικούς συνδυασμούς και δοσολογίες μέχρι που κατέληξε στην 100% τέλεια συνταγή για μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας, η οποία θα σε κάνει να ερωτευτείς και θα σου αλλάξει την ζωή γενικότερα.

Μπορείς αναλυτικά να δεις πως κατέληξαν στην συνταγή παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:

How To Make Perfect Chocolate Chip Cookies

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.