Θεματα

Εξελίξεις στο Αλάτσι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48869-100411.jpg

Ο πολύ καλός, με θητεία έξω αλλά και στο εδώ Milos του Χίλτον, σεφ Περικλής Κοσκινάς ανέλαβε για τη νέα σεζόν το γνωστό κρητικό εστιατόριο του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη. Οι αλλαγές πολλές, μαθαίνω ότι εκτός από κρητικά πιάτα θα προστεθούν πιάτα και προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Μαζί και πολλές εκπλήξεις, όπως φρέσκα ελληνικά ψάρια τύπου «ελληνικό σούσι» –ο Κοσκινάς θεωρείται μετρ του είδους– και μια μίνι ανοιχτή κουζίνα εκεί που ήταν παλιότερα το μπαρ όπου θα «μαγειρεύονται» διάφορα νόστιμα δίπλα σου και μπροστά σου για να βλέπεις - λιμπίζεσαι - διαλέγεις. Τώρα είναι κλειστό και ετοιμάζουν τις μετατροπές, ανοιχτό σε καμιά 10αριά μέρες που θα σας έχω και περισσότερα.

Bρασίδα 13, 210 7210501

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.