- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Εξελίξεις στο Αλάτσι
Ο πολύ καλός, με θητεία έξω αλλά και στο εδώ Milos του Χίλτον, σεφ Περικλής Κοσκινάς ανέλαβε για τη νέα σεζόν το γνωστό κρητικό εστιατόριο του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη. Οι αλλαγές πολλές, μαθαίνω ότι εκτός από κρητικά πιάτα θα προστεθούν πιάτα και προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Μαζί και πολλές εκπλήξεις, όπως φρέσκα ελληνικά ψάρια τύπου «ελληνικό σούσι» –ο Κοσκινάς θεωρείται μετρ του είδους– και μια μίνι ανοιχτή κουζίνα εκεί που ήταν παλιότερα το μπαρ όπου θα «μαγειρεύονται» διάφορα νόστιμα δίπλα σου και μπροστά σου για να βλέπεις - λιμπίζεσαι - διαλέγεις. Τώρα είναι κλειστό και ετοιμάζουν τις μετατροπές, ανοιχτό σε καμιά 10αριά μέρες που θα σας έχω και περισσότερα.
Bρασίδα 13, 210 7210501
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.