Η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι απασχολημένοι σε αυτή τη ζωή. Με δουλειές, εξόδους, την καινούρια σεζόν του Daredevil να μας περιμένει για μπιντζάρισμα και ένα σωρό άλλα πράγματα που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή από το μαγείρεμα και μάλλον μας ευχαριστούν περισσότερο.
Υπάρχουν παρ' όλα αυτά ορισμένα κολπάκια της κουζίνας που έχουμε μάθει εμείς οι έμπειρες (τεμπέλες) τα οποία απαιτούν τη λιγότερη δυνατή ενασχόληση με το άθλημα, αλλά εξακολουθούν να μας εξασφαλίζουν νόστιμα σπιτικά γεύματα που μπορούμε να φάμε και την επόμενη ημέρα.
Τέτοια είναι και τα λεγόμενα «1 pot meals», όπου ουσιαστικά βάζεις διάφορα άψητα πράγματα πάνω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύεις, αλατίζεις και μετά από λίγη ώρα τα τρως. Απλό;
Στο παραπάνω βίντεο θα βρεις 10 ιδέες για τέτοια πανεύκολα πιάτα, έτοιμα για κυριακάτικο μεσημεριανό ή για να μπουν στα τάπερ της δουλειάς από βδομάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.