Θεματα

10 γεύματα που μπορείς να φτιάξεις μόνο σε ένα τηγάνι και όλα καλά

Ευκολία πάνω από όλα!

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Il se peut que la beauté ait renforcé notre résolution, Masao Adachi by P. Grandrieux 2011 / 73''

Η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι απασχολημένοι σε αυτή τη ζωή. Με δουλειές, εξόδους, την καινούρια σεζόν του Daredevil να μας περιμένει για μπιντζάρισμα και ένα σωρό άλλα πράγματα που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή από το μαγείρεμα και μάλλον μας ευχαριστούν περισσότερο.

Υπάρχουν παρ' όλα αυτά ορισμένα κολπάκια της κουζίνας που έχουμε μάθει εμείς οι έμπειρες (τεμπέλες) τα οποία απαιτούν τη λιγότερη δυνατή ενασχόληση με το άθλημα, αλλά εξακολουθούν να μας εξασφαλίζουν νόστιμα σπιτικά γεύματα που μπορούμε να φάμε και την επόμενη ημέρα.

Τέτοια είναι και τα λεγόμενα «1 pot meals», όπου ουσιαστικά βάζεις διάφορα άψητα πράγματα πάνω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύεις, αλατίζεις και μετά από λίγη ώρα τα τρως. Απλό;

Στο παραπάνω βίντεο θα βρεις 10 ιδέες για τέτοια πανεύκολα πιάτα, έτοιμα για κυριακάτικο μεσημεριανό ή για να μπουν στα τάπερ της δουλειάς από βδομάδα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.