- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
7 resto για να την πας στο πρώτο ραντεβού
Θέλεις να είναι αξέχαστο, αρκετά ρομαντικό, αλλά όχι γλυκανάλατο; Διάβασε παρακάτω
Σου αρέσει πολύ αυτό το κορίτσι. Επιτέλους κέρδισες την προσοχή της και μια ευκαιρία να της αποδείξεις πόσο καταπληκτικός τύπος είσαι. Το πρώτο σας ραντεβού θες να είναι αξέχαστο, αρκετά ρομαντικό, αλλά όχι γλυκανάλατο. Τα έχεις σκεφτεί όλα, εκτός από το βασικό. Πού θα την πας; Χμμ, για να δούμε…
Dos Gardenias
Από τα πιο αισθησιακά μέρη σε αυτή την πόλη. Όχι μόνο γιατί το όνομά του παραπέμπει σε ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών, αλλά γιατί όλη η ατμόσφαιρα σε μεταφέρει στην καυτή Καραϊβική. Θα πιείτε την καλύτερη Caipirinha (βοηθάει) και θα τσιμπήσετε pintxos, δηλαδή μικροσκοπικά, άκρως αφροδισιακά tapas... Ήβης 21, Ψυρρή, 2103235349
Beauty killed the beast
Παραμυθένιο, ατμοσφαιρικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει την αρχή ενός δυνατού έρωτα. Κατά προτίμηση θέλουμε να τη φιλήσεις με φόντο το ροζ τοίχο (μια κοριτσίστικη καρδιά μόλις έλιωσε). Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός, 2105240117
By the glass
Ωραία ατμόσφαιρα, χιλιάδες φωτάκια να λάμπουν σαν τον έρωτά σου και μια... θάλασσα από ωραία κρασιά για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στα γούστα της – γιατί είσαι γνώστης, τι, όχι; Διάλεξε τραπέζι στη μικρή σκεπαστή στοά (προς το τέρμα) για πιο privé καταστάσεις. Σουρή 2, Σύνταγμα, 2103232560
Birdman
Είσαι ένας insider και, ναι, το νέο hot στέκι της πόλης είναι σίγουρα εδώ. Μια Japanese pub που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Θα πιείτε εκπληκτικά ποτά, όρθιοι στην μπάρα (ωραίο υπονοούμενο), θα την ταΐσεις στο στόμα μικρά beef nigiri, θα νιώσετε σαν να είστε στο Τόκιο. Σκούφου 2, Πλάκα, 2103212800
Oh Mama
Είναι φημισμένο για τα δυνατά brunch του, αλλά να ξέρεις ότι το βράδυ του βγαίνουν πιο... άγριες διαθέσεις. Cocktails με kinky ονόματα είναι η αρχή κάθε υποσχόμενης νύχτας. Πρότεινέ της να πιει το «Bite my lips». Κύπρου 48, Γλυφάδα, 2108986049
Scala Vinoteca
Μια κρυμμένη φωλιά που συνοψίζει τα βασικά ερωτικά στοιχεία αυτού του κόσμου: κρασί και ιταλικό φαγητό. Πιο ρομαντικά πεθαίνεις. Σίνα 50& Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι, 2103610041
Prosopa
Θα κάτσετε δίπλα στο παράθυρο με θέα τα τρένα που φεύγουν. Θα μιλήσετε για ταξίδια και θα σκαρώσετε περιπέτειες ενώ μοιράζεστε κάποιο από τα υπέροχα κρασιά της κάβας. Μεγ. Βασιλείου 52& Κωνσταντινουπόλεως 4, Ρουφ, 2103413433
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.