Θεματα

Tapas Bar & Kitchen: Το all day στέκι του κέντρου

Εξωτικά tapas, κεφάτες μουσικές και φημισμένα cocktails μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tapas-anoigma.jpg

Χρωματιστό, χαρούμενο και νεανικό, το ξεχωριστό αυτό all day bar είναι ικανό να νοστιμέψει κάθε στιγμή της ημέρας σου. Βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά από το ιστορικό κέντρο και έχει ό,τι χρειάζεσαι για να σε κρατήσει κοντά του από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, θα βρεις υπέροχο καφέ, ενώ όσο προχωράει η ώρα θα ανακαλύψεις υπέροχες και ελαφριές προτάσεις για το launch break σου. Το βράδυ όμως τα ηνία αναλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα cocktails της πόλης και οι ρυθμοί ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα. Με ζεστή ατμόσφαιρα και latin διάθεση, είναι δύσκολο να μην το αγαπήσεις αρκετά, ώστε να το κάνεις στέκι σου.

tapas-mesa.jpg

Εκτός από τον καφέ, τα cocktails και τις υπέροχες μουσικές όμως, στο Tapas Bar & Kitchen πρέπει να έρθεις και για τη λαχταριστή κουζίνα του, που έχει έντονες τις λατινοαμερικάνικες επιρροές και πάντα κάτι καινούργιο να σου προτείνει. Τι καλύτερο, άλλωστε, από το να τσιμπήσεις μερικά εξωτικά tapas, ενώ ακούς τις μουσικές επιλογές των Dj; Αργότερα πιες το ποτό σου ή διάλεξε κάποιο από τα φημισμένα cocktails των bartenders και άσε να σε παρασύρει η χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Tip: H άριστη εξυπηρέτηση θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Βεντήρη 7, Ιλίσια, 210 7212080 Facebook: TapasBar & Kitchen 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.