Θεματα

Poems & Crimes με κουζίνα καλοκαιρινή, της μαμάς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46764-97075.jpg

Στην πίσω κρυφή αυλή των εκδόσεων Γαβριηλίδης, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, τρεις νέοι σεφ, η Αλίκη Σκαλίδη, ο Τάσος Τσιούτας και ο Γιώργος Πάλλης εμπνέονται από ένα μοναδικό ελληνικό κρασί (λευκό και ροζέ), το Μοσχάτο Αμβούργου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, και δημιουργούν ένα πλήρες καλοκαιρινό δείπνο με πιάτα όπως καγιανά με απάκι σε ντάκο (πρώτο πιάτο), μελιτζάνα παπουτσάκι (δεύτερο πιάτο), ελληνική σαλάτα με σος βινεγκρέτ, φέτα και λουίζα και επιδόρπιο ρυζόγαλο με μαστίχα, crème anglaise και κανέλα.

Συμμετοχή 18 ευρώ το άτομο με το κρασί. Τηλέφωνο κρατήσεων 210 3228839, κλειστά από τις 9/8 μέχρι Σεπτέμβρη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.