Θεματα

Poems & Crimes με κουζίνα καλοκαιρινή, της μαμάς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46764-97075.jpg

Στην πίσω κρυφή αυλή των εκδόσεων Γαβριηλίδης, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, τρεις νέοι σεφ, η Αλίκη Σκαλίδη, ο Τάσος Τσιούτας και ο Γιώργος Πάλλης εμπνέονται από ένα μοναδικό ελληνικό κρασί (λευκό και ροζέ), το Μοσχάτο Αμβούργου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, και δημιουργούν ένα πλήρες καλοκαιρινό δείπνο με πιάτα όπως καγιανά με απάκι σε ντάκο (πρώτο πιάτο), μελιτζάνα παπουτσάκι (δεύτερο πιάτο), ελληνική σαλάτα με σος βινεγκρέτ, φέτα και λουίζα και επιδόρπιο ρυζόγαλο με μαστίχα, crème anglaise και κανέλα.

Συμμετοχή 18 ευρώ το άτομο με το κρασί. Τηλέφωνο κρατήσεων 210 3228839, κλειστά από τις 9/8 μέχρι Σεπτέμβρη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.