- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Fabrica de Vino: Κρασί & παραλία, το τέλειο ζευγάρι
Το wine bar Fabrica de Vino φέτος ντύθηκε εξοχικά και κατέβηκε στην παραλία του Αλίμου. Εκεί θα παραμ είνει για όλο το καλοκαίρι (κλειστό το ομώνυμο της Εμ. Μπενάκη για όλο τον Αύγουστο), με καλά κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα, πιάτα σε πολύ καλές τιμές (μπιφτεκάκια 4 ευρώ, πίτσα 5, γαρίδες με σάλτσα lime 5, φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια 5), αλλά και wine parties με τον πολύ γνωστό sommelier Αλέξανδρο Σακκά να σε μαθαίνει τα μυστικά του κρασιού διοργανώνοντας βραδιές αφιερωμένες σε καλές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα (πληροφορίες στο 6906 049615). Κοντά σ’ αυτά μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν και τα κοκτέιλ του Fabrica De Vino, φτιαγμένα με οίνους και αποστάγματα ελληνικά από τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και την ομάδα του Soulshakers, με ονόματα όπως Bipbop (με ερυθρό Αμπέλου Γη), Rose (με τσίπουρο Νταραίος), Pink (με Μαλαγουζιά Συμεωνίδη). Άμα ζεσταθείς πολύ, δίπλα ακριβώς είναι η θάλασσα για να δροσιστείς…
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 210 3214148
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.