Θεματα

Δύο μπαρ δίπλα σου τον Αύγουστο

Κι εσύ εδώ;

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές τι σκέφτονται οι τουρίστες που έρχονται Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα και πέφτουν πάνω σε μια πόλη φάντασμα. Ξαφνικά ακόμα και οι πιο πολυσύχναστοι δρόμοι αδειάζουν, το 90% των μαγαζιών κατεβάζει ρολά και όσοι μένουν πίσω είναι τόσοι που άνετα μπορούν να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους. Αν έχεις υπάρξει και εσύ ανάμεσά τους, τότε ξέρεις ότι αυτή την εβδομάδα η Αθήνα είναι πιο όμορφη από ποτέ. Περπάτησέ την, γνώρισέ την από την αρχή και όταν το βράδυ κουραστείς κάτσε σε ένα αθάνατο bar. Ναι, οι παρακάτω ήρωες θα σε περιμένουν όλο τον Αύγουστο, ακόμα και στις 15 του μήνα.

Noel

noel.jpg

To bar όπου κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα αγαπάει όσο τίποτα τις διακοπές. Κάτσε στην παραμυθένια στοά (ή στην τροπική γωνιά αν προτιμάς) και απόλαυσε αυτά τα cocktails για τα οποία μιλάνε όλοι. Αφού ήπιαμε σχεδόν όλη την καινούργια λίστα, προτείνουμε να αρχίσεις από το “Coronation” με Tanqueray gin, καρπούζι, ιβίσκο, λεμονόχορτο και βασιλικό και να συνεχίσεις με το “The Duchess” που περιέχει ένα μυστικό “Noel blend” από ρούμι, λάιμ, πικραμύγδαλο, prosecco και πορτοκάλι. Και μετά; Μετά κανείς δεν ξέρει σε ποια μαγική εποχή θα ξυπνήσεις… Κολοκοτρώνη 59Β, 211 215934

Εφημερίδα

efimerida.jpg

Ατμοσφαιρικό, δροσερό και πάντα ανήσυχο, αυτό το στέκι ξεφυλλίζεται με μανία. Δεν ξέρω με τι θα κολλήσεις περισσότερο. Με τον άπαιχτο καφέ; Με τους πρωινούς πειρασμούς που θα νοστιμέψουν όλη τη μέρα σου; Με τα ασύγκριτα cocktails του; Με τις πιο ψαγμένες μουσικές που έχεις ακούσει σε bar του κέντρου; Με όλα; Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Εφημερίδα διαβάζεται από την αρχή μέχρι το τέλος. Βησσαρίωνος 9& Σίνα 6, 210 3648077

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.