Θεματα

Αυτό το παγωτό τρώγεται με chopsticks

Ένα παγωτατζίδικο της Νέας Υόρκης φτιάχνει τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sushi_anoigma.jpg

Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το καταναλώσουν, η εμφάνιση του πιάτου ίσως παίζει σημαντικότερο ρόλο από την ίδια τη γεύση της τροφής. Στον αγώνα της εικόνας, εστιατόρια, café, bars και food trucks από κάθε γωνιά του πλανήτη προσπαθούν να κάνουν το προϊόν που σερβίρουν όσο το δυνατόν πιο φωτογενές. Αλλά αυτό δεν είναι πια αρκετό.

sushi_1.jpg

Σε ένα σύμπαν που τα έχει δει όλα, όσο πιο περίεργο, πρωτότυπο και λιγότερο αληθοφανές είναι ένα φαγητό, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει η εικόνα του να γίνει viral. Και, έπειτα, post με post ίσως καταφέρει να γίνει το νέο –σύντομο- food trend μιας ηπείρου.

ice-cream-sushi-2-5aba937bb0230_880.jpg

Ένα από τα παγκόσμια food trends του φετινού καλοκαιριού φαίνεται ότι θα γίνει και το παγωτό που μοιάζει με sushi. Για την ακρίβεια δεν μοιάζει απλά, είναι ολόιδιο με sushi. Παγωτό βανίλια αντί για ρύζι, τρούφα αντί για φύκια, ζαχαρωτά αντί για σολομό. Μέχρι στιγμής, τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό φτιάχνονται στο Gelarto, ένα αρκετά δημιουργικό παγωτατζίδικο στη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορεί να βρει κανείς 46 γεύσεις παγωτού και να τις φάει όλες με…chopsticks (όντως).

ice-cream-sushi-5-5aba9388e7457_880.jpg
ice-cream-sushi-7-5aba9392d2e10_880.jpg
ice-cream-sushi-6-5aba938f9ae11_880.jpg
ice-cream-sushi-8-5aba9397e282e_880.jpg
ice-cream-sushi-9-5aba939c0bcac_880.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.