Θεματα

Αυτό το παγωτό τρώγεται με chopsticks

Ένα παγωτατζίδικο της Νέας Υόρκης φτιάχνει τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sushi_anoigma.jpg

Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το καταναλώσουν, η εμφάνιση του πιάτου ίσως παίζει σημαντικότερο ρόλο από την ίδια τη γεύση της τροφής. Στον αγώνα της εικόνας, εστιατόρια, café, bars και food trucks από κάθε γωνιά του πλανήτη προσπαθούν να κάνουν το προϊόν που σερβίρουν όσο το δυνατόν πιο φωτογενές. Αλλά αυτό δεν είναι πια αρκετό.

sushi_1.jpg

Σε ένα σύμπαν που τα έχει δει όλα, όσο πιο περίεργο, πρωτότυπο και λιγότερο αληθοφανές είναι ένα φαγητό, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει η εικόνα του να γίνει viral. Και, έπειτα, post με post ίσως καταφέρει να γίνει το νέο –σύντομο- food trend μιας ηπείρου.

ice-cream-sushi-2-5aba937bb0230_880.jpg

Ένα από τα παγκόσμια food trends του φετινού καλοκαιριού φαίνεται ότι θα γίνει και το παγωτό που μοιάζει με sushi. Για την ακρίβεια δεν μοιάζει απλά, είναι ολόιδιο με sushi. Παγωτό βανίλια αντί για ρύζι, τρούφα αντί για φύκια, ζαχαρωτά αντί για σολομό. Μέχρι στιγμής, τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό φτιάχνονται στο Gelarto, ένα αρκετά δημιουργικό παγωτατζίδικο στη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορεί να βρει κανείς 46 γεύσεις παγωτού και να τις φάει όλες με…chopsticks (όντως).

ice-cream-sushi-5-5aba9388e7457_880.jpg
ice-cream-sushi-7-5aba9392d2e10_880.jpg
ice-cream-sushi-6-5aba938f9ae11_880.jpg
ice-cream-sushi-8-5aba9397e282e_880.jpg
ice-cream-sushi-9-5aba939c0bcac_880.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.