Αυτό το παγωτό τρώγεται με chopsticks
Ένα παγωτατζίδικο της Νέας Υόρκης φτιάχνει τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό
Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το καταναλώσουν, η εμφάνιση του πιάτου ίσως παίζει σημαντικότερο ρόλο από την ίδια τη γεύση της τροφής. Στον αγώνα της εικόνας, εστιατόρια, café, bars και food trucks από κάθε γωνιά του πλανήτη προσπαθούν να κάνουν το προϊόν που σερβίρουν όσο το δυνατόν πιο φωτογενές. Αλλά αυτό δεν είναι πια αρκετό.
Σε ένα σύμπαν που τα έχει δει όλα, όσο πιο περίεργο, πρωτότυπο και λιγότερο αληθοφανές είναι ένα φαγητό, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει η εικόνα του να γίνει viral. Και, έπειτα, post με post ίσως καταφέρει να γίνει το νέο –σύντομο- food trend μιας ηπείρου.
Ένα από τα παγκόσμια food trends του φετινού καλοκαιριού φαίνεται ότι θα γίνει και το παγωτό που μοιάζει με sushi. Για την ακρίβεια δεν μοιάζει απλά, είναι ολόιδιο με sushi. Παγωτό βανίλια αντί για ρύζι, τρούφα αντί για φύκια, ζαχαρωτά αντί για σολομό. Μέχρι στιγμής, τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό φτιάχνονται στο Gelarto, ένα αρκετά δημιουργικό παγωτατζίδικο στη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορεί να βρει κανείς 46 γεύσεις παγωτού και να τις φάει όλες με…chopsticks (όντως).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.