Θεματα

H Nutella ψάχνει δοκιμαστές γλυκών

Είναι αυτή η δουλειά των ονείρων σου;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nutella-anoigma.jpg

Ας πούμε ότι είναι Δευτέρα και ξύπνησες χαρούμενος για να πας στη δουλειά σου. Αυτό είναι ένα σενάριο που δεν θα υπάρξει ποτέ. Εκτός αν η δουλειά σου είναι να δοκιμάζεις διάφορες εκδοχές της Nutella. Στην Ιταλία.

H εταιρεία Ferrero, που είναι υπεύθυνη για την ύπαρξη της Nutella σε αυτόν τον κόσμο, έβγαλε πριν λίγες μέρες μια ανακοίνωση για μια θέση που ο μισός πλανήτης θα χαρακτήριζε ως  «δουλειά των ονείρων» του. Για πρώτη φορά στα χρονικά της εταιρείας, η Ferrero ζητά 60 άτομα για να δοκιμάζουν τα προϊόντα της (συμπεριλαμβανομένου της Nutella), οι οποίοι όμως δεν είναι απαραίτητο να έχουν κάποια γνώση ή προϋπηρεσία πάνω στην επιστήμη τροφίμων. Για την ακρίβεια, η εταιρεία θέλει να δοκιμάσει τα προϊόντα της σε μη επαγγελματίες, για να δει την ανταπόκριση που θα έχουν σε απλούς καταναλωτές.

Οι 60 υποψήφιοι θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου με ένα τρίμηνο σεμινάριο για να εκπαιδεύσουν την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης τους, αλλά και για να μπορούν να περιγράφουν κάθε γεύση που δοκιμάσουν. Μετά από αυτό το σεμινάριο 20 άτομα θα προσληφθούν με μια μακροπρόθεσμη σύμβαση μερικής απασχόλησης. Ο μόνος περιορισμός στις αιτήσεις είναι οι υποψήφιοι να μην έχουν κάποια αλλεργία και να ξέρουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αιτήσεις εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.