- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κανένα καλοκαίρι δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο, αν κατά τη διάρκειά του δεν καταναλωθούν τουλάχιστον 60 παγωτά (λίγα λέω). Όλοι το ξέρουν αυτό. Ειδικά σε αυτούς τους λαχταριστούς καιρούς που παγωτατζήδες, εταιρείες και κολλητοί φίλοι, έχουν βαλθεί να μας βρουν το καλύτερο παγωτό της ζωής μας (όπου «καλύτερο» βάλε «περίεργο» και είσαι μέσα). Κι εμείς, βεβαίως, άλλο που δεν θέλαμε. Διότι –μεταξύ μας– η ζωή είναι λίγο βαρετή, αν έχει γεύση μόνο παγωτό βανίλια.
Είσαι του υγιεινού; Τρέχοντας στο Ninnolo, που φτιάχνει sorbet φράουλα με αληθινές φράουλες και χρησιμοποιεί μόνο φρέσκο γάλα για το παγωτό βανίλια.
Είσαι πληθωρικός; Για σένα φτιάχτηκαν τα πολυώροφα χωνάκια με χρωματιστή τρούφα, πουράκια, κερασάκια... Στο Da Vinci.
Είσαι μικρός εξερευνητής; Από το παγωτό cheesecake (πόσο τέλειο αυτό του Zuccherino;) μέχρι το παγωτό τσουρέκι και το φετινό σουξέ που είναι το μαύρο (αλλά μαύρο) παγωτό (στα ψυγεία Κρι-Κρι), έχεις μια τεράστια γκάμα αλλόκοτων πειραματισμών να ανακαλύψεις.
Είσαι vegan; Τα παγωτατζίδικα αυτής της πόλης καταλαβαίνουν τους προβληματισμούς σου και σχεδόν όλα έχουν να σου προσφέρουν παγωτό με γάλα σόγιας ή αμυγδάλου, ενώ στο Arte Italiana θα βρεις 12 vegan γεύσεις από γάλα ρυζιού.
Είσαι του δρόμου; Είσαι φίλος. Ποτέ δεν θα καταλάβω εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν αναζητήσει ούτε μια φορά παγωτό στις 3 τα χαράματα. Αγαπάμε τα 24ωρα περίπτερα και τους πύραυλους στα ψυγεία τους που μας σώζουν από ξαφνικές υπογλυκαιμίες.
*120 διαφορετικές γεύσεις παγωτού από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα. Μία για κάθε μέρα του καλοκαιριού. Αν αντέχεις να μη δοκιμάσεις όλα τα παγωτά του Zuccherino, πες μας πώς το κάνεις. www.zuccherino.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.