Θεματα

Willem, δις ιζ τσιπούρα, εντ δις ιζ τσίπουρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46290-96215.jpg

«The old woman» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την οποία συμπτωματικά είχαν και οι ίδιοι παρακολουθήσει –μάλιστα αναρωτιόντουσαν πού άραγε στην Αθήνα θα δειπνήσουν οι συντελεστές της–, ο Γιώργος και η Ντίνα Λουκή, ιδιοκτήτες του καλού ψαροεστιατόριου Θαλασσινός στις Τζιτζιφιές, είδαν έκπληκτοι τον Γουίλεμ Νταφόε να  καταφθάνει με παρέα Ελλήνων στην αυλή τους. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν, λέει, πολύ απλός και ευγενέστατος, έδειξε γνώστης των ελληνικών θαλασσινών μεζέδων (έχει ξαναέρθει στη χώρα μας), μαζί με όστρακα, αχινούς, σκορπίνες, τσίπουρα, χύμα κρασί και πολλά γέλια έμειναν μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα. ...Αν ήμουν κουτσομπόλα θα σας έγραφα και πού πήγε μετά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.