Θεματα

Willem, δις ιζ τσιπούρα, εντ δις ιζ τσίπουρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46290-96215.jpg

«The old woman» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την οποία συμπτωματικά είχαν και οι ίδιοι παρακολουθήσει –μάλιστα αναρωτιόντουσαν πού άραγε στην Αθήνα θα δειπνήσουν οι συντελεστές της–, ο Γιώργος και η Ντίνα Λουκή, ιδιοκτήτες του καλού ψαροεστιατόριου Θαλασσινός στις Τζιτζιφιές, είδαν έκπληκτοι τον Γουίλεμ Νταφόε να  καταφθάνει με παρέα Ελλήνων στην αυλή τους. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν, λέει, πολύ απλός και ευγενέστατος, έδειξε γνώστης των ελληνικών θαλασσινών μεζέδων (έχει ξαναέρθει στη χώρα μας), μαζί με όστρακα, αχινούς, σκορπίνες, τσίπουρα, χύμα κρασί και πολλά γέλια έμειναν μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα. ...Αν ήμουν κουτσομπόλα θα σας έγραφα και πού πήγε μετά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.