Θεματα

Αυτό το Taco Bar θα γίνει το hot spot του καλοκαιριού

Μια μικρή μεξικάνικη όαση ξεφύτρωσε στην αυλή των TGI Fridays™

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tgi-fridays-anoigma.jpg

Το καλοκαίρι σε αυτή την πόλη είναι γεμάτο νόστιμες, αναπάντεχες εκπλήξεις. Μία όμως σε ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του κόσμου. Και φέτος, για τρίτη χρονιά, το πλέον αγαπημένο pop-up Taco Bar που έγινε θεσμός από τα Fridays™, εμφανίζεται στη δροσερή αυλή της Κηφισιάς και υπόσχεται να σε μαγέψει μέσα από τα χρώματα, τα αρώματα και τις λαχταριστές γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας.

bog_3627.jpg

Κάθε Πέμπτη από τις 20.00 και μετά σε αυτό το νόστιμο Taco Bar μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου τρώγοντας όσα tacos και nachos αντέχεις, συνοδεύοντας ιδανικά με μία από τις φημισμένες Μαργαρίτες των TGI Fridays™!

Και το καλύτερο; Όλα αυτά μόνο με €15! Όσον αφορά αυτό το ακαταμάχητο κεφάλαιο «Margarita», πρέπει να σου πούμε ότι οι bartenders των TGI Fridays™ εκτός από την αγαπημένη και all time classic Fridays Margarita, ετοιμάζουν για εσένα τρεις ακόμα άκρως καλοκαιρινές…Fortune Ritas!

bog_9757.jpg

Η Exotic Rita έχει εξωτικά φρούτα και πεπόνι, η Peach Fresca Rita ροδάκινο και λάιμ, ενώ η Watermelon Rita ένα μοναδικό συνδυασμό από καρπούζι και πεπόνι. Προφανώς και η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά μην το σκέφτεσαι πολύ…Και οι τρεις FortuneRitas ταιριάζουν εκπληκτικά με τα εντυπωσιακά tacos που φτιάχνονται επιτόπου στο Taco Bar. Λοιπόν; Πόσα λες να καταφέρεις να φας;

bog_3295.jpg

*Μάθε περισσότερα εδώ

www.facebook.com/tgi.fridays.greece
www.instagram.com/tgifridaysgr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.