Θεματα

Το πρώτο bbq event δίπλα στην πισίνα από τη Μυρσίνη Λαμπράκη

Pop-Up Grill Event στο Hilton

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
myrsini-anoigma.jpg

Είναι καλοκαίρι. Προφανώς και ονειρευόμαστε ατελείωτες βουτιές με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό. Όσοι δεν ζείτε ήδη το όνειρο σε κάποιο νησί του Αιγαίου, ετοιμαστείτε να ζήσετε το πρώτο pop-up bbq event της Αθήνας στην ατμοσφαιρική πισίνα του ξενοδοχείου Hilton.

night-swim-2017_6.jpg

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου (μια βραδιά μάλιστα πριν την πανσέληνο) από τις 20.00 έως τις 00.00 η απίθανη σεφ (και με πολλά χιλιόμετρα στο σωστό bbq), Μυρσίνη Λαμπράκη επισκέπτεται τη μεγαλύτερη πισίνα της πόλης για να ψήσει φρέσκα ελληνικά προϊόντα στα κάρβουνα. Ζουμερά κρεατάκια, τρυφερά σουβλάκια, μοσχαρίσια λουκάνικα dry age και πολλά ακόμα (παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού) σας περιμένουν για μια κολασμένη βραδιά που θα έχει τη δροσιά της πισίνας και το φως των αστεριών του αττικού ουρανού.

Το άκρως δελεαστικό μενού θα σερβίρεται με τη μορφή μπουφέ και η τιμή του είναι στα €28/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση (δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά και αναψυκτικά). Να τα πούμε εκεί;

img_9610-edit.jpg

Menu

  • Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή με ταχίνι, καβουρντισμένα αμύγδαλα και συκόμελο
  • Σουβλάκι συκώτι από μοσχίδα με σάλτσα λαδολέμονο και θρούμπι στη σχάρα
  • Σουβλάκι με μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας
  • Σουβλάκια αρνιού περασμένο σε stick δενδρολίβανου με ντοματίνια
  • Ψαρονέφρι ρολό με κρητική γραβιέρα τυλιγμένο σε φέτες μπέικον
  • Μοσχαρίσια λουκάνικα dry age με δάφνη και λεμόνια Πόρου
  • Σουβλάκι κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας και καπνιστό πελτέ μήλου
  • Τυρί σχάρας «Μενοίκιο» τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο με σάλτσα από σταφύλι
  • Σαλάτα με ψητές ντομάτες, δυόσμο και μαστέλο Χίου
  • Σαλάτα ταμπουλέ με σιτάρι και τραγανές κορδέλες από αραβικές πίτες
  • Πολίτικη σαλάτα με γλιστρίδα και στραγγιστό γιαούρτι

Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281405

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.