Θεματα

Μάντεψε τι θα κάνεις στην παγκόσμια ημέρα της τεκίλας

Το απόλυτο Tequila Workshop σε περιμένει στις 24 Ιουλίου στο Dos Hermanos

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dos-hermanos-anoigma.jpg

Εκρηκτική, παθιασμένη, ασυμβίβαστη. Η tequila ήταν, είναι και θα είναι η βασίλισσα των αποσταγμάτων και στις 24 Ιουλίου έχει την τιμητική της. Η Παγκόσμια Ημέρα Tequila θα γιορταστεί όπως της αξίζει. Για αυτό και σε ένα από τα καλύτερα μεξικάνικα της πόλης προετοιμάζουν το έδαφος! Στο Dos Hermanos, δεν γιορτάζουν μόνο μια μέρα, αλλά μια ολόκληρη…εβδομάδα. Από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου οι φημισμένες Margaritas του Dos Hermanos φορούν τις εξωτικές τους παραλλαγές και αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κ.α. Θα τις βρεις όλες στη γιορτινή τιμή των €5 και αυτό είναι μόνο η αρχή…

dos-hermanos-mesa.jpg

Στις 24 Ιουλίου, το Dos Hermanos και η Jose Cuervo διοργανώνουν το Tequila Experience Workshop αποκλειστικά για 20 τυχερούς. Αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου όχι μόνο να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της αγαύης, αλλά και να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά για το πώς να δημιουργήσεις υπέροχα καλοκαιρινά cocktails με βάση την tequila, να δοκιμάσεις εκπληκτικό Mexican finger food από τον Peter Maragos, τον chef patron του Dos Hermanos και να φύγεις φορτωμένος με συλλεκτικά καλοκαιρινά δώρα, αλλά και μια επίσημη βεβαίωση συμμετοχής από τη Jose Cuervo. Η συμμετοχή στο Workshop γίνεται αποκλειστικά μέσα από τον διαγωνισμό “Tequila Secrets”.  Για να είσαι ένα από τους δέκα τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις πάτα εδώ.

Dos Hermanos Mexican Cuisine, Κυριαζή 24, Κηφισιά, www.doshermanos.gr   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.