Θεματα

Aleria, Τετάρτες αφιερωμένες στους οινοποιούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45762-95400.jpg

Το καλό και βραβευμένο εστιατόριο συνεχίζει για 5η χρονιά τις θεματικές οινικές βραδιές, τις γνωστές Wine Wednesdays, συνδυάζοντας αξιόλογα κρασιά παραγωγών από όλη την Ελλάδα με γεύσεις από την αντίστοιχη τοπική τους κουζίνα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει οι βραδιές με οινοποιούς και κτήματα όπως Ντούγκος, Μέγα Σπήλαιο, Κτήμα Γαία, Κτήμα Λυραράκη ενώ μέχρι τις 7 Αυγούστου ακολουθούν οι Οινογένεσις, Costa Lazaridis, Ζαφειράκης και Παλυβός.

Το μενού περιλαμβάνει 4 ποτήρια κρασί από τον προσκεκλημένο οινοποιό και 4 πιάτα στα 35 ευρώ το άτομο. Με αρχηγό στην κουζίνα τον πολύ καλό σεφ Γκίκα Ξενάκη που παρουσιάζει πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας και με το ατού του υπέροχου κήπου του, το Aleria είναι και φέτος μια από τις πιο αξιόλογες γαστρονομικές προτάσεις στην Αθήνα.

n

Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, 2105222633

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.