Θεματα

Aleria, Τετάρτες αφιερωμένες στους οινοποιούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45762-95400.jpg

Το καλό και βραβευμένο εστιατόριο συνεχίζει για 5η χρονιά τις θεματικές οινικές βραδιές, τις γνωστές Wine Wednesdays, συνδυάζοντας αξιόλογα κρασιά παραγωγών από όλη την Ελλάδα με γεύσεις από την αντίστοιχη τοπική τους κουζίνα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει οι βραδιές με οινοποιούς και κτήματα όπως Ντούγκος, Μέγα Σπήλαιο, Κτήμα Γαία, Κτήμα Λυραράκη ενώ μέχρι τις 7 Αυγούστου ακολουθούν οι Οινογένεσις, Costa Lazaridis, Ζαφειράκης και Παλυβός.

Το μενού περιλαμβάνει 4 ποτήρια κρασί από τον προσκεκλημένο οινοποιό και 4 πιάτα στα 35 ευρώ το άτομο. Με αρχηγό στην κουζίνα τον πολύ καλό σεφ Γκίκα Ξενάκη που παρουσιάζει πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας και με το ατού του υπέροχου κήπου του, το Aleria είναι και φέτος μια από τις πιο αξιόλογες γαστρονομικές προτάσεις στην Αθήνα.

n

Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, 2105222633

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.