- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το τηγάνι που μου έκανε «κλικ» από την πρώτη στιγμή
Η νέα σειρά Tefal Ingenio θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις
Η μαμά μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «τηγάνι». Πάντα “Tefal” έλεγε. Και νομίζω ότι δεν ήταν μόνο η περίπτωση της δικής μου μαμάς. Αυτή η εταιρεία δεν έφερε μόνο επανάσταση στην κουζίνα, αλλά άλλαξε και την ελληνική γλώσσα…Τα Tefal μπήκαν σε κάθε ελληνικό σπίτι και έφεραν τα πάνω κάτω. Πώς θα γινόταν αλλιώς άλλωστε; Ήταν και εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα αντικολλητικά σκεύη εκεί έξω.
Πάνω που σκέφτομαι ότι αυτά τα αντικολλητικά τηγάνια δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα, πέφτω πάνω στη νέα σειρά Tefal Ingenio. Το καταπληκτικό και εντελώς πρωτοποριακό που συμβαίνει εδώ, είναι ότι όλη η σειρά διαθέτει 100% ασφαλές αποσπώμενο χερούλι. Θυμάσαι εκείνη την ομελέτα που δεν μπορούσες να γυρίσεις; Εκείνη την τρομερή paella που ήθελες να τελειώσεις στον φούρνο; Ή εκείνη τη μακαρονάδα που ήθελες να σερβίρεις κατευθείαν στο τραπέζι; Με τη νέα σειρά της Tefal μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά γρήγορα, απλά και τόσο εύκολα όσο το κάνουν να φαίνεται οι επαγγελματίες σεφ!
Πρώτα αγοράζεις το χερούλι που σε βολεύει και όσα σκεύη χρειάζεσαι. Έπειτα προσαρμόζεις το χερούλι στο σκεύος σου και όταν έρθει η ώρα το αφαιρείς με ένα…κλικ! Έτσι μπορείς να αρχίσεις ένα φαγητό στο μάτι και να το τελειώσεις στον φούρνο, να σερβίρεις απευθείας το φαγητό στο τραπέζι (γιατί βεβαίως και το σκεύος είναι υπόδειγμα της art de la table), αργότερα να συντηρήσεις το φαγητό σου στο ψυγείο (γιατί διαθέτει ειδικά καπάκια), να το καθαρίσεις με μεγάλη ευκολία στο πλυντήριο γιατί δεν έχει χερούλια που πιάνουν χώρο και τέλος να το αποθηκεύσεις στο ντουλάπι χωρίς καμία δυσκολία.
Με άλλα λόγια έχεις ένα σκεύος που χρησιμεύει για δέκα. Και όλα αυτά με δέκα χρόνια εγγύηση και την ασυναγώνιστη ποιότητα της Tefal. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην μαγειρέψεις σήμερα…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μεζές είναι ένας τρόπος ζωής που μας θυμίζει την αξία του ελληνικού τραπεζιού
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.