- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μπριζόλες αλατισμένες από τον Salt Bae στη Μύκονο (εικόνες)
Ο διάσημος σεφ της Τουρκίας ανοίγει το καλοκαίρι του 2019 εστιατόριο στο νησί των Ανέμων
Ο διάσημος σεφ της Τουρκίας Nusret Gökçe, γνωστός ως Salt Bae από τον τρόπο που αλατίζει τα εδέσματά του, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Μύκονο.
Ο Salt Bae μαγείρεψε την Τρίτη για άλλη μια χρονιά για τους παίκτες του ελληνικού Survivor και στη συνέχεια άνοιξε τα χαρτιά του για τα επιχειρηματικά σχέδια του στο νησί των Ανέμων.
Η πρώτη απόπειρα του Τούρκου σεφ να επεκταθεί εκτός των τουρκικών συνόρων έγινε στη Νέα Υόρκη. Το εστιατόριο τύπου steak house του Salt Bae στη Νέα Υόρκη δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές, ενώ θεωρείται αρκετά ακριβό για αυτό που προσφέρει το μενού του.
Ο Salt Bae ακόμη και την ψήφο του την έριξε αλατισμένη στις εκλογές της Κυριακής στην Τουρκία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.