Θεματα

Full Moon στο La Suite Lounge

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45531-94952.jpg

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου έχει πανσέληνο, ένα φεγγάρι ολόγιομο και καλοκαιρινό που ακόμη και στον ουρανό της Αθήνας έχει την ικανότητα να σε πλανεύει. Μία καλή πρόταση είναι αυτή του ξενοδοχείου St.George Lycabettus που σε καλεί εκεί ψηλά, στην φαντασμαγορική του θέα από φωτισμένη πόλη μέχρι και Σαρωνικό, για ποτό αλλά και φαγητό. Η βραδιά ξεκινάει στον 7ο όροφο δίπλα στην πισίνα, με ένα κερασμένο δροσερό κοκτέιλ Pimm’s και συνεχίζεται έναν όροφο πιο κάτω, στο La Suite Lounge με δείπνο που περιλαμβάνει σαλάτα με κατίκι Δομοκού, πευκόμελο και απάκι Κρήτης, χοιρινό με σάλτσα από χουρμάδες και μικρό μουσακά στο πλάι, τάρτα με ανθότυρο και παγωτό σύκου, μενού που δημιούργησε ο executive chef Βασίλης Μήλιος στην ειδική τιμή των 29€. Η βόλτα στον ουρανό θα «συνοδεύεται» και από μουσικές που γράφτηκαν για το φεγγάρι και την μαγεία του.

Δεινοκράτους 1, Πλατεία Δεξαμενής, για κρατήσεις στο 210 7416000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.