- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Full Moon στο La Suite Lounge
Την Δευτέρα 22 Ιουλίου έχει πανσέληνο, ένα φεγγάρι ολόγιομο και καλοκαιρινό που ακόμη και στον ουρανό της Αθήνας έχει την ικανότητα να σε πλανεύει. Μία καλή πρόταση είναι αυτή του ξενοδοχείου St.George Lycabettus που σε καλεί εκεί ψηλά, στην φαντασμαγορική του θέα από φωτισμένη πόλη μέχρι και Σαρωνικό, για ποτό αλλά και φαγητό. Η βραδιά ξεκινάει στον 7ο όροφο δίπλα στην πισίνα, με ένα κερασμένο δροσερό κοκτέιλ Pimm’s και συνεχίζεται έναν όροφο πιο κάτω, στο La Suite Lounge με δείπνο που περιλαμβάνει σαλάτα με κατίκι Δομοκού, πευκόμελο και απάκι Κρήτης, χοιρινό με σάλτσα από χουρμάδες και μικρό μουσακά στο πλάι, τάρτα με ανθότυρο και παγωτό σύκου, μενού που δημιούργησε ο executive chef Βασίλης Μήλιος στην ειδική τιμή των 29€. Η βόλτα στον ουρανό θα «συνοδεύεται» και από μουσικές που γράφτηκαν για το φεγγάρι και την μαγεία του.
Δεινοκράτους 1, Πλατεία Δεξαμενής, για κρατήσεις στο 210 7416000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.