Θεματα

Full Moon στο La Suite Lounge

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45531-94952.jpg

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου έχει πανσέληνο, ένα φεγγάρι ολόγιομο και καλοκαιρινό που ακόμη και στον ουρανό της Αθήνας έχει την ικανότητα να σε πλανεύει. Μία καλή πρόταση είναι αυτή του ξενοδοχείου St.George Lycabettus που σε καλεί εκεί ψηλά, στην φαντασμαγορική του θέα από φωτισμένη πόλη μέχρι και Σαρωνικό, για ποτό αλλά και φαγητό. Η βραδιά ξεκινάει στον 7ο όροφο δίπλα στην πισίνα, με ένα κερασμένο δροσερό κοκτέιλ Pimm’s και συνεχίζεται έναν όροφο πιο κάτω, στο La Suite Lounge με δείπνο που περιλαμβάνει σαλάτα με κατίκι Δομοκού, πευκόμελο και απάκι Κρήτης, χοιρινό με σάλτσα από χουρμάδες και μικρό μουσακά στο πλάι, τάρτα με ανθότυρο και παγωτό σύκου, μενού που δημιούργησε ο executive chef Βασίλης Μήλιος στην ειδική τιμή των 29€. Η βόλτα στον ουρανό θα «συνοδεύεται» και από μουσικές που γράφτηκαν για το φεγγάρι και την μαγεία του.

Δεινοκράτους 1, Πλατεία Δεξαμενής, για κρατήσεις στο 210 7416000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.