Θεματα

Έχεις πάει ποτέ σε μεξικάνικη γευσιγνωσία;

O chef patron του Dos Hermanos μοιράζεται όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας με 10 τυχερούς καλεσμένους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dos-anoigma.jpg

Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, να πειραματίζεσαι με ethnic γεύσεις, να ανακαλύπτεις μακρινές κουζίνες και εξωτικά, νόστιμα μυστικά. Στα αλήθεια όμως η απλή δοκιμή δεν φτάνει. Για να μάθεις μια κουζίνα πρέπει να πρώτα να ακούσεις την ιστορία της.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου το Dos Hermanos διοργανώνει μία ολοκληρωμένη μεξικάνικη γευσιγνωσία, αποκλειστικά για 10 τυχερούς καλεσμένους. Τι είναι η σάλτσα Mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή Fajita; Πόσα είδη πιπεριές chili υπάρχουν και πώς μετριέται η καυστικότητά τους; Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις την τέλεια Μαργαρίτα; Μέσα από ένα μυσταγωγικό δείπνο-εμπειρία ο chef patron του Dos Hermanos Peter Maragos θα σε ταξιδέψει στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, παράλληλα όμως θα σε μάθει τα μυστικά μιας αρχαίας κουζίνας. Από την εποχή των Αζτέκων και των Mayas έως τις ευρωπαϊκές επιρροές των αποίκων, όλα τα παραδοσιακά πιάτα της μεξικανικής γαστρονομίας αφηγούνται την πλούσια ιστορία τους.

Η συμμετοχή σε αυτό το δείπνο γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό “Secretes of Mexican Cuisine” εδώ και διεκδίκησε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για το 1st Mexican Gastronomic Experience by Dos Hermanos.

dos_hermanos_mexican_food-3.jpg

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.