- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Έχεις πάει ποτέ σε μεξικάνικη γευσιγνωσία;
O chef patron του Dos Hermanos μοιράζεται όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας με 10 τυχερούς καλεσμένους
Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, να πειραματίζεσαι με ethnic γεύσεις, να ανακαλύπτεις μακρινές κουζίνες και εξωτικά, νόστιμα μυστικά. Στα αλήθεια όμως η απλή δοκιμή δεν φτάνει. Για να μάθεις μια κουζίνα πρέπει να πρώτα να ακούσεις την ιστορία της.
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου το Dos Hermanos διοργανώνει μία ολοκληρωμένη μεξικάνικη γευσιγνωσία, αποκλειστικά για 10 τυχερούς καλεσμένους. Τι είναι η σάλτσα Mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή Fajita; Πόσα είδη πιπεριές chili υπάρχουν και πώς μετριέται η καυστικότητά τους; Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις την τέλεια Μαργαρίτα; Μέσα από ένα μυσταγωγικό δείπνο-εμπειρία ο chef patron του Dos Hermanos Peter Maragos θα σε ταξιδέψει στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, παράλληλα όμως θα σε μάθει τα μυστικά μιας αρχαίας κουζίνας. Από την εποχή των Αζτέκων και των Mayas έως τις ευρωπαϊκές επιρροές των αποίκων, όλα τα παραδοσιακά πιάτα της μεξικανικής γαστρονομίας αφηγούνται την πλούσια ιστορία τους.
Η συμμετοχή σε αυτό το δείπνο γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό “Secretes of Mexican Cuisine” εδώ και διεκδίκησε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για το 1st Mexican Gastronomic Experience by Dos Hermanos.
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.