Θεματα

Τα μεσογειακά κοκτέιλ έχουν τη δική τους γιορτή

11/6 με 1/7 πίνουμε Skinos cocktails εμπνευσμένα από υλικά της μεσογειακής φύσης

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fb-posts-consumer-f-16.jpg

Ένα από τα ωραιότερα, πιο γευστικά προϊόντα της Ελλάδας είναι ξεκάθαρα η μαστίχα Χίου. Έχει εμπνεύσει γενιές και γενιές ανθρώπων, οι οποίοι την χρησιμοποίησαν σε φαγητά, σε καλλυντικά, σε προϊόντα περιποίησης, την έκαναν γλυκό, παγωτό, ακόμα και λικέρ -το Skinos Mastiha Spirit. Τώρα ήρθε η στιγμή να εμπνεύσει τους καλύτερους bartenders να δημιουργήσουν πρωτότυπα, εντυπωσιακά και απόλυτα καλοκαιρινά κοκτέιλ συνδυάζοντας την χαρακτηριστική γεύση της μαστίχας με ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Μεσογείου.

fb-posts-consumer-f-02.jpg

Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο θα σερβίρουν Skinos cocktails με συνταγές που θα μυρίζουν... Μεσόγειο! Χρώματα, γεύσεις και αρώματα βουτάνε στο σέικερ και αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν το πιο καλοκαιρινό, δροσιστικό κοκτέιλ. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του «Μεσογειακού cocktailing» και κατ' επέκταση του Mediterranean Cocktails Festival.

fb-posts-08.jpg

Όπου κι αν βρίσκεσαι, βγες στο αγαπημένο σου μπαρ και απόλαυσε ένα μοναδικό Mediterranean Cocktail. Στη συνέχεια μπες στο www.skinosmcf.com, ψήφισε το αγαπημένο σου και μπες στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Μύκονο. Η «Γιορτή της Μεσογείου» έφτασε, ακόμα να γίνεις μέρος της;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.