- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πόσα cocktails μπορείς να πιεις σε 33 τ.μ.;
Το 33 Squared στα Βριλήσσια γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια
Πριν από αρκετά χρόνια σε ένα θρυλικό bar της Κηφισίας γνωρίστηκαν ο Φώτης Φωτιάδης και ο Στέλιος Λάγιος. Με τον καιρό η σχέση τους δυνάμωνε όλο και περισσότερο μέχρι που πριν ένα χρόνο βρήκε στέγη σε 33 τ.μ.
Το 33 Squared είναι ένα bar σε μια άκρη της πλατείας Αναλήψεως στα Βριλήσσια, που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Ναι, αλλά τι bar; Ατμοσφαιρικό, με υπέροχες μουσικές και μεγάλη φαντασία στα cocktails. Τα signature cocktails του Στέλιου εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή, ακολουθούν τις τάσεις και φέρνουν πάντα μια έκπληξη στο ποτήρι σου.
Όχι ότι θα έρθεις μόνο για αυτά δηλαδή…Η μέρα στο 33 Squared ξεκινάει από το πρωί με speciality coffee, ελαφριά σάντουιτς και δροσερές σαλάτες, ενώ το βράδυ τη σκυτάλη αναλαμβάνουν οι ιταλικές πίτσες με φρέσκια ζύμη, το τέλειο συνοδευτικό για το ποτό σου. Όσο για την… κονσόλα, αυτή φιλοξενεί μερικούς από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους dj’s της Αθήνας. Ναι, όλα μπορούν να συμβούν σε 33τ.μ.
Πλατεία Αναλήψεως 4, Βριλήσσια, 210 6821033, Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 09.00 το πρωί έως αργά το βράδυ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξερεύνηση των διαφορετικών τύπων σοκολάτας και η επιρροή της γεωγραφίας στη γεύση
Από ιερό ποτό των Αζτέκων σε παγκόσμια κλασική γεύση: Η διαδρομή της σοκολάτας από την αρχαιότητα ως σήμερα
«Θυμάμαι στη Μαδαγασκάρη να κουβαλάω τα κασόνια με τους καρπούς του κακάου και να λάμπουν τα μάτια μου. Έσπαγα τους κόκκους και άδειαζα το πολύτιμο περιεχόμενο τους».
Η σοκολάτα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γλύκισμα. Είναι μια εμπειρία, ένα τελετουργικό που αναδύει συναισθήματα, νοσταλγία και ακαταμάχητη απόλαυση.
Ο μεζές είναι ένας τρόπος ζωής που μας θυμίζει την αξία του ελληνικού τραπεζιού
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.