- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φεστιβάλ Αργεντίνικης Γαστρονομίας στον Λυκαβηττό
Το πάθος συναντάει τη γεύση St. George Lycabettus
Η Αργεντινή δεν έχει μόνο το Tango και το ποδόσφαιρο. Έχει και μια απίστευτη γαστρονομική παράδοση. Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να ανακαλύψεις τη νοστιμιά της κουζίνας της 6 ορόφους πάνω από το έδαφος, με θέα που φτάνει έως τα νησιά του Σαρωνικού.
Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου έως το Σάββατο 24 Ιουνίου (εκτός Δευτέρας) στα πλαίσια της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής διοργανώνουν Φεστιβάλ Αργεντινής Γαστρονομίας στο εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου.
Αργεντίνικες γεύσεις συνδυάζονται με τα εκπληκτικά αργεντίνικα κρασιά της Hebe Wines, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ στο opening night (Τετάρτη 13 Ιουνίου) οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Live Αργεντίνικο Tango από τους Luis Alberto Mestre & Maria Kavvadia (Tango Factory Athens). Η τιμή του degustation menu είναι στα €42/ άτομο με κρασί και στα €34/ άτομο χωρίς κρασί.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, Για κρατήσεις: 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα που θα βρείτε είναι ελληνικής προέλευσης, φρεσκοψημένοι και ιδανικοί για να πρωταγωνιστήσουν στα γλυκά των γιορτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.