Θεματα

Φεστιβάλ Αργεντίνικης Γαστρονομίας στον Λυκαβηττό

Το πάθος συναντάει τη γεύση St. George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
la-suite.jpg

Η Αργεντινή δεν έχει μόνο το Tango και το ποδόσφαιρο. Έχει και μια απίστευτη γαστρονομική παράδοση. Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να ανακαλύψεις τη νοστιμιά της κουζίνας της 6 ορόφους πάνω από το έδαφος, με θέα που φτάνει έως τα νησιά του Σαρωνικού.

Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου έως το Σάββατο 24 Ιουνίου (εκτός Δευτέρας) στα πλαίσια της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής διοργανώνουν Φεστιβάλ Αργεντινής Γαστρονομίας στο εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου.

mesa.jpg

Αργεντίνικες γεύσεις συνδυάζονται με τα εκπληκτικά αργεντίνικα κρασιά της Hebe Wines, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ στο opening night (Τετάρτη 13 Ιουνίου) οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Live Αργεντίνικο Tango από τους Luis Alberto Mestre & Maria Kavvadia (Tango Factory Athens). Η τιμή του degustation menu είναι στα €42/ άτομο με κρασί και στα €34/ άτομο χωρίς κρασί.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, Για κρατήσεις: 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.