Θεματα

Φεστιβάλ Αργεντίνικης Γαστρονομίας στον Λυκαβηττό

Το πάθος συναντάει τη γεύση St. George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
la-suite.jpg

Η Αργεντινή δεν έχει μόνο το Tango και το ποδόσφαιρο. Έχει και μια απίστευτη γαστρονομική παράδοση. Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να ανακαλύψεις τη νοστιμιά της κουζίνας της 6 ορόφους πάνω από το έδαφος, με θέα που φτάνει έως τα νησιά του Σαρωνικού.

Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου έως το Σάββατο 24 Ιουνίου (εκτός Δευτέρας) στα πλαίσια της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής διοργανώνουν Φεστιβάλ Αργεντινής Γαστρονομίας στο εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου.

mesa.jpg

Αργεντίνικες γεύσεις συνδυάζονται με τα εκπληκτικά αργεντίνικα κρασιά της Hebe Wines, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ στο opening night (Τετάρτη 13 Ιουνίου) οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Live Αργεντίνικο Tango από τους Luis Alberto Mestre & Maria Kavvadia (Tango Factory Athens). Η τιμή του degustation menu είναι στα €42/ άτομο με κρασί και στα €34/ άτομο χωρίς κρασί.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, Για κρατήσεις: 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.