Θεματα

Το φετινό καλοκαίρι θα έχει γεύση από whiskey και αλατισμένη καραμέλα

«Δεν είναι παγωτό. Είναι Kayak»

29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg
Έλενα Χάλαρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
017.jpg

Τα καλοκαίρια είναι για μέτρημα. Μετράμε μπάνια, μέρες άδειας, cocktails, κύματα και παγωτά. Τώρα η Kayak το πάει ένα βήμα παρακάτω και μετράμε τις γεύσεις των παγωτών της: τις κλασσικές, τις νέες, τις αγαπημένες, αυτές που έχουμε μέχρι τώρα δοκιμάσει και αυτές που μας περιμένουν στα ψυγεία της.
mall_2.jpg

Για μία ακόμη χρονιά τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak, επιστρέφουν παρουσιάζοντας γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές από το ελληνικό καλοκαίρι.  Ο κατάλογος με τις διαθέσιμες γεύσεις εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες καινοτόμες προτάσεις όπως το Sea Breeze Αlmond Caramel, «θαλασσινό αεράκι» με γεύση αλατισμένης καραμέλας και καραμελωμένα αμύγδαλα φέρνει στο νου διακοπές και ελληνικά νησιά. Διατίθεται στα καταστήματα Κayak, ενώ σύντομα θα κυκλοφορεί και συσκευασμένο.
photo_033.jpg

Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, μας σερβίρει ουίσκι σε χωνάκι με το Salted Caramel Whiskey: ένα πλούσιο παγωτό Whiskey με βανίλια Μαδαγασκάρης, αλατισμένη καραμέλα και καραμελωμένα pecan, που φέρει την υπογραφή αγαπημένων σεφ και γευσιγνωστών. Εμπνέεται από τη φύση και τους καρπούς της και δημιουργεί παγωτά με το άρωμα της παιδικής μας ηλικίας, όπως το   Lemongrass μία δροσερή και κρεμώδη γεύση που φέρνει αναμνήσεις από την ανεμελιά των εκδρομών στην ανοιξιάτικη ύπαιθρο.
photo_133.jpg

Οι παραπάνω προτάσεις έρχονται να προστεθούν στον ήδη πλούσιο κατάλογο γεύσεων Kayak, ενώ φανατικούς υποστηρικτές έχουν και τα Sorbet Σαμπάνια Τριαντάφυλλο, Mango Sorbet και Chocolate Sorbet με πραγματική σοκολάτα Valhrona.
photo_067.jpg

Η τεχνογνωσία αλλά και το ελληνικό «μεράκι» που πάει την τέχνη του παγωτού ένα βήμα μπροστά, αναμιγνύονται με το φρέσκο ελληνικό γάλα, πραγματικά φρούτα και ολόφρεσκα υλικά που συνδυάζονται αρμονικά σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι συνυφασμένες με το DNA των παγωτών Kayak, αφού κατά καιρούς και σε συνεργασία με βραβευμένους pastry chefs, όπως ο Pierre Herme και ο Gaille Ghislain έχουν επιδείξει τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς.
photo_167.jpg

Τα παγωτά Kayak διατίθενται στις ομώνυμες boutiques (Γλυφάδα, The Mall Athens, Μύκονος, Κέα,Costa Navarino και Φισκάρδο) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.