- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
Το φετινό καλοκαίρι θα έχει γεύση από whiskey και αλατισμένη καραμέλα
«Δεν είναι παγωτό. Είναι Kayak»
![29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg 29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg)
![017.jpg 017.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2018/06/05/017.jpg)
Τα καλοκαίρια είναι για μέτρημα. Μετράμε μπάνια, μέρες άδειας, cocktails, κύματα και παγωτά. Τώρα η Kayak το πάει ένα βήμα παρακάτω και μετράμε τις γεύσεις των παγωτών της: τις κλασσικές, τις νέες, τις αγαπημένες, αυτές που έχουμε μέχρι τώρα δοκιμάσει και αυτές που μας περιμένουν στα ψυγεία της.
![mall_2.jpg mall_2.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/mall_2.jpg)
Για μία ακόμη χρονιά τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak, επιστρέφουν παρουσιάζοντας γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές από το ελληνικό καλοκαίρι. Ο κατάλογος με τις διαθέσιμες γεύσεις εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες καινοτόμες προτάσεις όπως το Sea Breeze Αlmond Caramel, «θαλασσινό αεράκι» με γεύση αλατισμένης καραμέλας και καραμελωμένα αμύγδαλα φέρνει στο νου διακοπές και ελληνικά νησιά. Διατίθεται στα καταστήματα Κayak, ενώ σύντομα θα κυκλοφορεί και συσκευασμένο.
![photo_033.jpg photo_033.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/photo_033.jpg)
Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, μας σερβίρει ουίσκι σε χωνάκι με το Salted Caramel Whiskey: ένα πλούσιο παγωτό Whiskey με βανίλια Μαδαγασκάρης, αλατισμένη καραμέλα και καραμελωμένα pecan, που φέρει την υπογραφή αγαπημένων σεφ και γευσιγνωστών. Εμπνέεται από τη φύση και τους καρπούς της και δημιουργεί παγωτά με το άρωμα της παιδικής μας ηλικίας, όπως το Lemongrass μία δροσερή και κρεμώδη γεύση που φέρνει αναμνήσεις από την ανεμελιά των εκδρομών στην ανοιξιάτικη ύπαιθρο.
![photo_133.jpg photo_133.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/photo_133.jpg)
Οι παραπάνω προτάσεις έρχονται να προστεθούν στον ήδη πλούσιο κατάλογο γεύσεων Kayak, ενώ φανατικούς υποστηρικτές έχουν και τα Sorbet Σαμπάνια Τριαντάφυλλο, Mango Sorbet και Chocolate Sorbet με πραγματική σοκολάτα Valhrona.
![photo_067.jpg photo_067.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/photo_067.jpg)
Η τεχνογνωσία αλλά και το ελληνικό «μεράκι» που πάει την τέχνη του παγωτού ένα βήμα μπροστά, αναμιγνύονται με το φρέσκο ελληνικό γάλα, πραγματικά φρούτα και ολόφρεσκα υλικά που συνδυάζονται αρμονικά σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι συνυφασμένες με το DNA των παγωτών Kayak, αφού κατά καιρούς και σε συνεργασία με βραβευμένους pastry chefs, όπως ο Pierre Herme και ο Gaille Ghislain έχουν επιδείξει τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς.
![photo_167.jpg photo_167.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/photo_167.jpg)
Τα παγωτά Kayak διατίθενται στις ομώνυμες boutiques (Γλυφάδα, The Mall Athens, Μύκονος, Κέα,Costa Navarino και Φισκάρδο) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.