- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το φετινό καλοκαίρι θα έχει γεύση από whiskey και αλατισμένη καραμέλα
«Δεν είναι παγωτό. Είναι Kayak»
Τα καλοκαίρια είναι για μέτρημα. Μετράμε μπάνια, μέρες άδειας, cocktails, κύματα και παγωτά. Τώρα η Kayak το πάει ένα βήμα παρακάτω και μετράμε τις γεύσεις των παγωτών της: τις κλασσικές, τις νέες, τις αγαπημένες, αυτές που έχουμε μέχρι τώρα δοκιμάσει και αυτές που μας περιμένουν στα ψυγεία της.
Για μία ακόμη χρονιά τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak, επιστρέφουν παρουσιάζοντας γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές από το ελληνικό καλοκαίρι. Ο κατάλογος με τις διαθέσιμες γεύσεις εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες καινοτόμες προτάσεις όπως το Sea Breeze Αlmond Caramel, «θαλασσινό αεράκι» με γεύση αλατισμένης καραμέλας και καραμελωμένα αμύγδαλα φέρνει στο νου διακοπές και ελληνικά νησιά. Διατίθεται στα καταστήματα Κayak, ενώ σύντομα θα κυκλοφορεί και συσκευασμένο.
Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, μας σερβίρει ουίσκι σε χωνάκι με το Salted Caramel Whiskey: ένα πλούσιο παγωτό Whiskey με βανίλια Μαδαγασκάρης, αλατισμένη καραμέλα και καραμελωμένα pecan, που φέρει την υπογραφή αγαπημένων σεφ και γευσιγνωστών. Εμπνέεται από τη φύση και τους καρπούς της και δημιουργεί παγωτά με το άρωμα της παιδικής μας ηλικίας, όπως το Lemongrass μία δροσερή και κρεμώδη γεύση που φέρνει αναμνήσεις από την ανεμελιά των εκδρομών στην ανοιξιάτικη ύπαιθρο.
Οι παραπάνω προτάσεις έρχονται να προστεθούν στον ήδη πλούσιο κατάλογο γεύσεων Kayak, ενώ φανατικούς υποστηρικτές έχουν και τα Sorbet Σαμπάνια Τριαντάφυλλο, Mango Sorbet και Chocolate Sorbet με πραγματική σοκολάτα Valhrona.
Η τεχνογνωσία αλλά και το ελληνικό «μεράκι» που πάει την τέχνη του παγωτού ένα βήμα μπροστά, αναμιγνύονται με το φρέσκο ελληνικό γάλα, πραγματικά φρούτα και ολόφρεσκα υλικά που συνδυάζονται αρμονικά σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι συνυφασμένες με το DNA των παγωτών Kayak, αφού κατά καιρούς και σε συνεργασία με βραβευμένους pastry chefs, όπως ο Pierre Herme και ο Gaille Ghislain έχουν επιδείξει τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς.
Τα παγωτά Kayak διατίθενται στις ομώνυμες boutiques (Γλυφάδα, The Mall Athens, Μύκονος, Κέα,Costa Navarino και Φισκάρδο) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.