Θεματα

Ο Άκης Πετρετζίκης λάτρεψε το challenge της Κρίστυς Περρή στην Α.V. και ανταποκρίθηκε στην πρόκληση

«Να γιατί μπορεί να μη σου πετύχουν οι συνταγές!»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
akischallenge.jpg

Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο τρώγοντας μόνο με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη και μας παρουσίασε τα αποτελέσματα στο άρθρο που έγινε viral. Ο δημοφιλής σεφ βρήκε «κατατοπιστικότατο» όπως σημείωσε στην ιστοσελίδα του το άρθρο της Κρίστυς Περρή και λάτρεψε το challenge, εξηγώντας πως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. 

«Εννοείται πως το challenge της Κρίστυ το λάτρεψα! Μου αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην κουζίνα και να δημιουργούν τις συνταγές μου ;-) Ακόμα περισσότερο, όμως, μου αρέσει να μοιράζονται την εμπειρία τους με άλλο κόσμο (αλλά και μαζί μου!) μέσα από φωτογραφίες, σχόλια κλπ. Λοιπόν; Πώς τα πήγε η Κρίστυ; Καθόλου άσχημα θα μπορούσα να πω! Τι συνέβη και κάποιες συνταγές δεν της “βγήκαν” όπως θα περίμενε κοιτάζοντας την τελική φωτογραφία τους στο site μου; Λοιπόν, έχουμε και λέμε… « σημειώνει στην ανάρτηση της σελίδα του «Να γιατί μπορεί να μη σου πετύχουν οι συνταγές».    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.