![chef_1.jpg Τι είναι για σένα το φαγητό;](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/article/2018/05/31/chef_1.jpg)
![chef_1.jpg Τι είναι για σένα το φαγητό;](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/article/2018/05/31/chef_1.jpg)
Τι σκέφτονται οι διάσημοι σεφ, όταν μαγειρεύουν; Έγινες βίγκαν ή ακόμα το σκέφτεσαι; Ποιες είναι οι τάσεις που πρόκειται να ξεχωρίσουν; Τρως για να πίνεις ή πίνεις για να τρως; Μήπως είσαι δύσκολος πελάτης; Ποια θα είναι τα στέκια σου αυτό το καλοκαίρι; Αυτά και άλλα πολλά αγωνιώδη ερωτήματα λύνουμε σε ένα αφιέρωμα, που διαβάζεται με μεγάλη όρεξη! Ξεφυλλίστε το στο νέο μας τεύχος εδώ.
Επιμέλεια: Νενέλα Γεωργελέ
Εικονογράφηση: Steve Simpson
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Από την Αθήνα μέχρι το Μεξικό…ένα πιάτο δρόμος!
Για τις μαγειρικές του σπιτιού θέλεις ποιότητα και καλές τιμές