- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τι σκέφτονται οι διάσημοι σεφ, όταν μαγειρεύουν; Έγινες βίγκαν ή ακόμα το σκέφτεσαι; Ποιες είναι οι τάσεις που πρόκειται να ξεχωρίσουν; Τρως για να πίνεις ή πίνεις για να τρως; Μήπως είσαι δύσκολος πελάτης; Ποια θα είναι τα στέκια σου αυτό το καλοκαίρι; Αυτά και άλλα πολλά αγωνιώδη ερωτήματα λύνουμε σε ένα αφιέρωμα, που διαβάζεται με μεγάλη όρεξη! Ξεφυλλίστε το στο νέο μας τεύχος εδώ.
Επιμέλεια: Νενέλα Γεωργελέ
Εικονογράφηση: Steve Simpson
Δειτε περισσοτερα
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Ποιες παραστάσεις διαμορφώνουν το φετινό θεατρικό τοπίο
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Λαχταριστές μακαρονάδες, μερακλίδικα κεμπάπ κι ασυναγώνιστο brunch
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σημειώνονται απότομες αλλαγές του καιρού, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται και τα πρώτα «κύματα» ιώσεων