Θεματα

Κτήμα Χαριτάτου: Ωραίο κρασί από την Κεφαλλονιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44763-93690.jpg

Eίναι νέο και ωραίο, έρχεται κατευθείαν από την Κεφαλονιά και συζητιέται με ενθουσιώδη σχόλια μεταξύ των οινόφιλων από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Δροσερό και αρωματικό το ξηρό λευκό Κτήμα Χαριτάτου, το δοκιμάσαμε κι εμείς, μας άρεσε πολύ και χωρίς πολλά πολλά το προσθέσαμε στη λίστα με τα αγαπημένα του καλοκαιριού. Θα το βρείτε στο εστιατόριο Μίλος στο Hilton, στο Cucina Povera, στο bistro Mama Roux, στο wine bar Stinky Bishop, στις κάβες Ανθίδη (Κολωνάκι, Γλυφάδα και Μαρούσι) στην κάβα Winestory στο Σύνταγμα και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης.

Iνφο: Στη σελίδα του κτήματος στο Facebook

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.