- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![flamingo-anoigma.jpg flamingo-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2018/05/29/flamingo-anoigma.jpg)
Ένα από τα αγαπημένα στέκια του Παγκρατίου γιορτάζει τον ερχομό του καλοκαιριού όπως ακριβώς του πρέπει: με burgers, hot dogs, και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες! Το Flamingo με όλη τη ροζ αισιοδοξία του διοργανώνει ένα διήμερο με street food χαρακτήρα για τους foodies της πόλης.
![fb_img_1527430046464.jpg fb_img_1527430046464.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/fb_img_1527430046464.jpg)
Pulled pork burger με coleslaw, north Carolina bbq sauce και τηγανιτές πατάτες, hot dogs με καραμελωμένο κρεμμύδι, ξινολάχανο, κέτσαπ, μουστάρδα και μαγιονέζα, chicken wings με homemade bourbon bbq sauce είναι όλα όσα θα δοκιμάσεις την Πέμπτη 31 Μαΐου και την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο χαρούμενο Flamingo.
Εννοείται ότι δεν θα λείπουν τα δροσιστικά cocktails, όχι μόνο γιατί πάνε με τα burgers, αλλά γιατί…στο Flamingo είμαστε! Με ή χωρίς αλκοόλ, διάλεξε τη γεύση που σου ταιριάζει από την cocktail list και δώσε λίγη δροσιά στο καλοκαίρι σου.
![fb_img_1527430055216.jpg fb_img_1527430055216.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/fb_img_1527430055216.jpg)
Ευφράνορος 22-24& Κρησίλα, Παγκράτι, 211 4104639
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.