Ο Πάνος είναι 21 χρονών και ξέρει από αγρινιώτικο σουβλάκι
Το «Αγρινιώτικο» στην Καλλιθέα έχει τυλιχτό με κοκορέτσι ή φρυγαδέλι
Πετρόχτιστοι τοίχοι, τραπέζια με καρό τραπεζομάντιλα, κουρτίνες στα παράθυρα. Το «Αγρινιώτικο» θα μπορούσε όντως να βρίσκεται σε κάποιο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, στην πραγματικότητα όμως υπάρχει στην Καλλιθέα και έχει το τέλειο παραδοσιακό σουβλάκι.
Ο ιδιοκτήτης του είναι ο μόλις 21 ετών Παναγιώτης που, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και μην καταφέρνοντας να βρει εργασία πάνω στο αντικείμενό του, αποφάσισε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Κι έτσι, με ένα μικρό κεφάλαιο και την είκοσι χρόνων εμπειρία της μητέρας του στον χώρο της εστίασης, το «Αγρινιώτικο» εμφανίστηκε σε μια γωνιά της Καλλιθέας.
«Αγρινιώτικο» γιατί από εκεί είναι η καταγωγή του Παναγιώτη. Από το Αγρίνιο έρχονται και τα χειροποίητα σουβλάκια, το φρυγαδέλι και το κοκορέτσι (που επίσης μπαίνουν στα τυλιχτά), τόσο νόστιμα όλα που ήδη έχουν αποκτήσει τη δική τους φήμη.
Σόλωνος 99, Καλλιθέα, 210 9421606
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.