Θεματα

Ο Πάνος είναι 21 χρονών και ξέρει από αγρινιώτικο σουβλάκι

Το «Αγρινιώτικο» στην Καλλιθέα έχει τυλιχτό με κοκορέτσι ή φρυγαδέλι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agriniotis-anoigma.jpg

Πετρόχτιστοι τοίχοι, τραπέζια με καρό τραπεζομάντιλα, κουρτίνες στα παράθυρα. Το «Αγρινιώτικο» θα μπορούσε όντως να βρίσκεται σε κάποιο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, στην πραγματικότητα όμως υπάρχει στην Καλλιθέα και έχει το τέλειο παραδοσιακό σουβλάκι.

Ο ιδιοκτήτης του είναι ο μόλις 21 ετών Παναγιώτης που, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και μην καταφέρνοντας να βρει εργασία πάνω στο αντικείμενό του, αποφάσισε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Κι έτσι, με ένα μικρό κεφάλαιο και την είκοσι χρόνων εμπειρία της μητέρας του στον χώρο της εστίασης, το «Αγρινιώτικο» εμφανίστηκε σε μια γωνιά της Καλλιθέας.

«Αγρινιώτικο» γιατί από εκεί είναι η καταγωγή του Παναγιώτη. Από το Αγρίνιο έρχονται και τα χειροποίητα σουβλάκια, το φρυγαδέλι και το κοκορέτσι (που επίσης μπαίνουν στα τυλιχτά), τόσο νόστιμα όλα που ήδη έχουν αποκτήσει τη δική τους φήμη.

mfodifj.jpg

Σόλωνος 99, Καλλιθέα, 210 9421606 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.