Θεματα

Οι πενήντα αποχρώσεις του ροζ-έ στις Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44372-93071.jpg

Τα δύο πρώτα βράδια του Ιουλίου, διάλεξαν η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου και το καλό εστιατόριο Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης για να αποθεώσουν το ροζέ κρασί, ένα κρασί που το κοινό δεν φαίνεται να τιμάει αρκετά στις επιλογές του παρότι οι Έλληνες οινοποιοί τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πολλά καλά στην κατηγορία. Έτσι, στον δροσερό κήπο του κηφισιώτικου εστιατορίου, την Δευτέρα και την Τρίτη, 1 και 2 Ιουλίου τα πιάτα έχουν έντονες ροζ αποχρώσεις αν κρίνουμε από το μενού που περιλαμβάνει τρουφάκια σολομού, γαριδάκια τραγανά με σάλτσα λάιμ, πατάτες με πάπρικα και σάλτσα ταραμά, ροζ πίτσα-πίτα έκπληξη, πένες all’ amatriciana ροζέ -μέχρι και το γλυκό θα είναι ροδόκρεμα με τριαντάφυλλο-, ενώ από ροζέ κρασιά θα υπάρχουν αυτά της Vinifera, του Κτήματος Χαρλαύτη, του Σιγάλα, του Τσάνταλη, του Τσέλεπου, η Τέχνη Αλυπίας. Το μενού είναι στα 26 ευρώ, στα κρασιά οι τιμές από 14-19 ευρώ το μπουκάλι, και 3-4 ευρώ το ποτήρι.

Λ. Κηφισίας 317, Κηφισιά, 2108001402

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.