Οι πενήντα αποχρώσεις του ροζ-έ στις Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![44372-93071.jpg 44372-93071.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/06/21/44372-93071.jpg)
Τα δύο πρώτα βράδια του Ιουλίου, διάλεξαν η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου και το καλό εστιατόριο Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης για να αποθεώσουν το ροζέ κρασί, ένα κρασί που το κοινό δεν φαίνεται να τιμάει αρκετά στις επιλογές του παρότι οι Έλληνες οινοποιοί τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πολλά καλά στην κατηγορία. Έτσι, στον δροσερό κήπο του κηφισιώτικου εστιατορίου, την Δευτέρα και την Τρίτη, 1 και 2 Ιουλίου τα πιάτα έχουν έντονες ροζ αποχρώσεις αν κρίνουμε από το μενού που περιλαμβάνει τρουφάκια σολομού, γαριδάκια τραγανά με σάλτσα λάιμ, πατάτες με πάπρικα και σάλτσα ταραμά, ροζ πίτσα-πίτα έκπληξη, πένες all’ amatriciana ροζέ -μέχρι και το γλυκό θα είναι ροδόκρεμα με τριαντάφυλλο-, ενώ από ροζέ κρασιά θα υπάρχουν αυτά της Vinifera, του Κτήματος Χαρλαύτη, του Σιγάλα, του Τσάνταλη, του Τσέλεπου, η Τέχνη Αλυπίας. Το μενού είναι στα 26 ευρώ, στα κρασιά οι τιμές από 14-19 ευρώ το μπουκάλι, και 3-4 ευρώ το ποτήρι.
Λ. Κηφισίας 317, Κηφισιά, 2108001402
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.