Θεματα

Αγία Φιάλη, νέα είσοδος για τσιπουράκι και μεζέδες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44351-93008.jpg

Με ατμόσφαιρα μοναστηριακή και με μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων από όλη την Ελλάδα, άνοιξε η Αγία Φιάλη, το αδερφάκι του Santa Botella στην Πανόρμου. Σε ένα χώρο όπου συνδυάζεται το ξύλο, το τούβλο, το μέταλλο και ο μπρούτζος, έρχονται στο τραπέζι δροσερό ούζο και τσίπουρο με συνοδεία μεζέδες και μουσική υπόκρουση πειραγμένα παραδοσιακά τραγούδια. Μεγάλη ποικιλία σε ούζο, τσίπουρο, κρασί αλλά και μπύρα ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα και μάλιστα και σε καλές τιμές. Μεζέδες που ταιριάζουν απόλυτα με το κρασί ή το τσίπουρο, όπως καρπάτσιο χταποδιού, καπνιστή πέστροφα με σπανάκι, αχνιστά μύδια, ψαρονέφρι με μαρμελάδα και κοτόπουλο στο πουγκί με λαχανικά, σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή.

Αγία Φιάλη, Πανόρμου 115Α, Αμπελόκηποι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.