Θεματα

Ένας Indian-ος σεφ στο Iki Sushi

Ο Νίκος Πολιτάκος σε μια βραδιά με ένα εκπληκτικό μενού 8 πιάτων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iki-anoigm.jpg

Αυθεντικός, ασυμβίβαστος με ένα ακαταμάχητο πάθος για πειραματισμούς. Αν αγαπάει κάτι περισσότερο από την κουζίνα του, αυτή είναι η Indian μηχανή του. Από αυτήν σκαρφίστηκαν το παρατσούκλι οι φίλοι του: Indian-ος σεφ ή αλλιώς Νίκος Πολιτάκος.

indianos-800x800-53934.jpg

Στις 16 Μαΐου θα βρίσκεται στο Iki Sushi και το έχει βάλει στόχο να χαρίσει στους επισκέπτες μια εκρηκτική γαστρονομική εμπειρία πάνω στη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα. Μέσα από 8 πιάτα (κατάλληλα για νεοφώτιστους όσο και για μυημένους) ο σεφ αρχίζει ένα παιχνίδισμα γεύσεων που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το αυθεντικό με το μοντέρνο, αλλά παραμένουν στη βάση τους απλά και αποκαλυπτικά νόστιμα. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος ο σεφ: «το αυθεντικό γιαπωνέζικο είναι απλό, χωρίς πολλές φανφάρες». Τιμή μενού: €50/ άτομο. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού εδώ.

roll.jpg

Λ. Κηφισίας 176, Νέο Ψυχικό, 210 6771165  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.