Θεματα

Ένας Indian-ος σεφ στο Iki Sushi

Ο Νίκος Πολιτάκος σε μια βραδιά με ένα εκπληκτικό μενού 8 πιάτων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iki-anoigm.jpg

Αυθεντικός, ασυμβίβαστος με ένα ακαταμάχητο πάθος για πειραματισμούς. Αν αγαπάει κάτι περισσότερο από την κουζίνα του, αυτή είναι η Indian μηχανή του. Από αυτήν σκαρφίστηκαν το παρατσούκλι οι φίλοι του: Indian-ος σεφ ή αλλιώς Νίκος Πολιτάκος.

indianos-800x800-53934.jpg

Στις 16 Μαΐου θα βρίσκεται στο Iki Sushi και το έχει βάλει στόχο να χαρίσει στους επισκέπτες μια εκρηκτική γαστρονομική εμπειρία πάνω στη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα. Μέσα από 8 πιάτα (κατάλληλα για νεοφώτιστους όσο και για μυημένους) ο σεφ αρχίζει ένα παιχνίδισμα γεύσεων που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το αυθεντικό με το μοντέρνο, αλλά παραμένουν στη βάση τους απλά και αποκαλυπτικά νόστιμα. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος ο σεφ: «το αυθεντικό γιαπωνέζικο είναι απλό, χωρίς πολλές φανφάρες». Τιμή μενού: €50/ άτομο. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού εδώ.

roll.jpg

Λ. Κηφισίας 176, Νέο Ψυχικό, 210 6771165  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.