- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Η μεγαλύτερη μεξικάνικη φιέστα που έχεις δει ποτέ γίνεται στο Dos Hermanos
Κέρδισε πλήρες γεύμα & cocktails για 4 άτομα, φόρα το sombrero σου και γιόρτασε τη Cinco de Mayo σαν βέρος Μεξικάνος
Η Cinco de Mayo* (ή αλλιώς 5 του Μάη) είναι η μεγαλύτερη μεξικάνικη γιορτή και το πιο νόστιμο μεξικάνικο της πόλης τη γιορτάζει όπως της αξίζει. Αυτό το Σάββατο πιες όσες Margaritas αντέχεις, άσε τους χορευτές να σε οδηγήσουν σε ένα παραδοσιακό μεξικάνικο χορευτικό… χαμό στο πιο κεφάτο live salsa party, και όταν νιώσεις αρκετά τολμηρός, δοκίμασε το επετειακό “Cinco de Mayo cocktail” στην ειδική τιμή των 6€. Εννοείται ότι δεν θα λείπει το απαραίτητο συστατικό κάθε μεξικάνικης γιορτής: οι φημισμένες λιχουδιές του Dos Hermanos που θα φέρουν την όρεξη στο τραπέζι σου.
Το καλύτερο όμως στο κρατάμε για το τέλος: 2 τυχεροί θα κερδίσουν για το “Cinco de Mayo Party” πλήρες γεύμα & cocktails για 4 άτομα, αλλά και αυθεντικά, κεντημένα στο χέρι Sombreros για όλη την παρέα τους! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Dos Hermanos πατώντας εδώ.
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, Fb: @doshermanos.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.