- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Jazz και μπίρες στην Κολοκοτρώνη
Το Barley Cargo γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Jazz όπως της αξίζει
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![barley-anoigma.jpg barley-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2018/04/27/barley-anoigma.jpg)
Το Barley Cargo είναι μια από τις καλύτερα ενημερωμένες μπιραρίες της πόλης, κυρίως γιατί έχει γνήσιο πάθος για κάθε καλή μπίρα. Εκτός από τις μπίρες όμως αγαπάει και την καλή μουσική, και ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να μας το υπενθυμίσει.
Στις 30 Απριλίου το Barley Cargo και η ANTart productions συνδυάζουν τις εκπληκτικές μουσικές με ακόμη εκπληκτικότερες μπίρες γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Jazz με πέντε δυνατά live από τους σημαντικότερους Έλληνες (αλλά όχι μόνο) δεξιοτέχνες της Jazz σκηνής. Τα Jazz live ξεκινούν από τις 15.00 το μεσημέρι και έχουν όλα ελεύθερη είσοδο. Jazz και εκατοντάδες μπίρες. Να ένας τέλειος τρόπος να αρχίσει η επόμενη εβδομάδα…
![barley-mesa.jpg barley-mesa.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/barley-mesa.jpg)
Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: Barley Cargo
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.