Θεματα

Τι είναι ροζ και σερβίρει μεξικάνικο brunch αυτό το ΣΚ;

Το Flamingo ενώνεται με το Spoiled Bar σε ένα χρωματιστό, νόστιμο Σαββατοκύριακο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
flamingo-anoigma.jpg

To φθινόπωρο του ’17 μπήκε εντελώς αισιόδοξα και…ροζ όταν σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της πόλης άνοιξε τα φτερά του ένα χαρωπό πτηνό. Το Flamingo γέμισε τη γειτονιά του Παγκρατίου με μουσικές, μυρωδιές και εξωτικά vibes. Γνωστό για τα brunch, τα ωραία του πιάτα και τα cocktails του, δεν άργησε να αγαπηθεί και εκτός των συνόρων της οδού Ευφράνορος.

Πάντα με χρωματιστές ιδέες στα φτερά του, αυτό το Σαββατοκύριακο ετοιμάζει κάτι διαφορετικό και…πικάντικο. Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα το Flamingo ενώνει τις δυνάμεις του με το Spoiled bar και μαγειρεύει ένα μοναδικό brunch με μεξικάνικες γεύσεις, το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με εξίσου σπιρτόζικα cocktails. Μεταξύ άλλων θα δοκιμάσεις empanadas με μοσχαρίσιο κιμά, dip γιαουρτιού με φρέσκο κόλιανδρο, κύμινο, φρέσκο κρεμμύδι και lime, nachos με guacamole και λιωμένο cheddar, σπιτικά churros με τόνκα και dulce de leche. Τα cocktails, στους ίδιους ρυθμούς περιλαμβάνουν αγαπημένα ποτά και εξωτικά υλικά όπως tequila reposado, mescal, καρύδα, Lapsang tea κ.α. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η απάντηση είναι ναι: το dj set είναι εμπνευσμένο από τις μουσικές του Acapulco. Για κρατήσεις: 211 4104639

flamingo-mesa.jpg

Ευφράνορος 22-24& Κρησίλα, Παγκράτι, Fb: @FlamingoStories

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.