Θεματα

Άνοιξη χωρίς φραουλένια γλυκά γίνεται;

«Γλυκές μέρες» ξανά στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
titania-anoigma.jpg

Υπάρχουν αυτοί που περιμένουν την άνοιξη για τις παπαρούνες και αυτοί που ανυπομονούν για τις πρώτες ζουμερές και κατακόκκινες φράουλες. Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία. Σε αυτή, την τελευταία, ανήκουν όσοι περιμένουν τις «Γλυκές μέρες», τα αφιερώματα σε λαχταριστά γλυκά που τα δύο τελευταία χρόνια συμβαίνουν στo Roof Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια.

y_z_g-_v_g-n_e-_-1.jpg
y_z_g-_v_g-n_e-_-2.jpg

Συνήθως τα αφιερώματα αυτά αφορούν υλικά όπως η σοκολάτα, τα φθινοπωρινά ή ανοιξιάτικα φρούτα. Αυτή τη φορά όμως, ο επιτυχημένος θεσμός του ξενοδοχείου δεν μένει μόνο στις ζουμερές φράουλες, αλλά μπλέκει το αγαπημένο φρούτο σε γευστικές περιπτύξεις με τη σοκολάτα! Το αποτέλεσμα είναι μερικά από τα πιο αμαρτωλά γλυκά που έχεις δοκιμάσει ποτέ, με πλούσια γεύση, βελούδινη υφή και αρώματα. Cheesecake φράουλα με μπισκότο Oreo, μους σοκολάτας γάλακτος, κομπόστα φράουλας και crumble βανίλιας, bavaroise φράουλας με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, τάρτα σοκολάτας με κρέμα βανίλιας και φρέσκιες φράουλες και Baba με cremeux σοκολάτας, σαντιγύ και φρέσκιες φράουλες. Αυτά είναι όλα όσα θα δοκιμάσεις 11 ορόφους πάνω από το έδαφος με εκπληκτική θέα στην ανοιξιάτικη Αθήνα. Στα συν; Η τιμή κάθε γλυκού είναι στα €6 και συμπεριλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Πανεπιστημίου 52, 210 3326000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.