- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Άνοιξη χωρίς φραουλένια γλυκά γίνεται;
«Γλυκές μέρες» ξανά στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια
Υπάρχουν αυτοί που περιμένουν την άνοιξη για τις παπαρούνες και αυτοί που ανυπομονούν για τις πρώτες ζουμερές και κατακόκκινες φράουλες. Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία. Σε αυτή, την τελευταία, ανήκουν όσοι περιμένουν τις «Γλυκές μέρες», τα αφιερώματα σε λαχταριστά γλυκά που τα δύο τελευταία χρόνια συμβαίνουν στo Roof Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια.
Συνήθως τα αφιερώματα αυτά αφορούν υλικά όπως η σοκολάτα, τα φθινοπωρινά ή ανοιξιάτικα φρούτα. Αυτή τη φορά όμως, ο επιτυχημένος θεσμός του ξενοδοχείου δεν μένει μόνο στις ζουμερές φράουλες, αλλά μπλέκει το αγαπημένο φρούτο σε γευστικές περιπτύξεις με τη σοκολάτα! Το αποτέλεσμα είναι μερικά από τα πιο αμαρτωλά γλυκά που έχεις δοκιμάσει ποτέ, με πλούσια γεύση, βελούδινη υφή και αρώματα. Cheesecake φράουλα με μπισκότο Oreo, μους σοκολάτας γάλακτος, κομπόστα φράουλας και crumble βανίλιας, bavaroise φράουλας με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, τάρτα σοκολάτας με κρέμα βανίλιας και φρέσκιες φράουλες και Baba με cremeux σοκολάτας, σαντιγύ και φρέσκιες φράουλες. Αυτά είναι όλα όσα θα δοκιμάσεις 11 ορόφους πάνω από το έδαφος με εκπληκτική θέα στην ανοιξιάτικη Αθήνα. Στα συν; Η τιμή κάθε γλυκού είναι στα €6 και συμπεριλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.
Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Πρώτος καλεσμένος ο Γρηγόρης Χέλμης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Τα μέλια των Τομ Κορόγιαννου και Νίκου Καλδάνη θα έπρεπε να κάνουν ήδη διεθνή καριέρα
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Ένα gelato bar με υπέροχη αισθητική και πολλές λιχουδιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.