Θεματα

Wine bar: Harvest Coffee & Wine

Καφέ, κρασί και τάπας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43520-91302.jpg

Πάνω στο κεντρικότερο σταυροδρόμι της πόλης και δυο βήματα από τη Βαρβάκειο Αγορά, με διακόσμηση που σε μεταφέρει απευθείας Μαδρίτη. Έχει μεγάλη δύναμη στο κρασί (πάνω από 110 ετικέτες από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα) και συμπληρώνει με την πολύ καλή του κουζίνα στην οποία είναι φανερές οι ισπανικές επιρροές. Στα συν του οι πολύ καλές τιμές (ποτήρι από €3,5, tapas από €1,5), το χαρούμενο περιβάλλον, η ικανότητά του να αλλάζει πρόσωπο όλες τις ώρες της ημέρας αποτελώντας το αγαπημένο stop over για όποιον κινείται στην περιοχή.

Info: Αιόλου 64 & Ευριπίδου, 213 0252284, Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 6801343

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.