Θεματα

Wine bar: Harvest Coffee & Wine

Καφέ, κρασί και τάπας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43520-91302.jpg

Πάνω στο κεντρικότερο σταυροδρόμι της πόλης και δυο βήματα από τη Βαρβάκειο Αγορά, με διακόσμηση που σε μεταφέρει απευθείας Μαδρίτη. Έχει μεγάλη δύναμη στο κρασί (πάνω από 110 ετικέτες από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα) και συμπληρώνει με την πολύ καλή του κουζίνα στην οποία είναι φανερές οι ισπανικές επιρροές. Στα συν του οι πολύ καλές τιμές (ποτήρι από €3,5, tapas από €1,5), το χαρούμενο περιβάλλον, η ικανότητά του να αλλάζει πρόσωπο όλες τις ώρες της ημέρας αποτελώντας το αγαπημένο stop over για όποιον κινείται στην περιοχή.

Info: Αιόλου 64 & Ευριπίδου, 213 0252284, Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 6801343

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.