- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Υλικά
1/2 μπαγκέτα κομμένη διαγώνια σε φέτες ή ψωμί τύπου τσιαπάτα ή χωριάτικο
4 κόκκινες πιπεριές
1 πολτοποιημένη σκελίδα σκόρδο & 1 κομμένη στη μέση
Ελαιόλαδο
2 κ.σ. κάππαρη ξαλμυρισμένη και λεπτοκομμένη
Λίγα κομμάτια μοτσαρέλα ή κάποιο λευκό μαλακό τυρί
Λίγα φύλλα βασιλικού λεπτοκομμένα
Εκτέλεση
Βάζουμε στο γκριλ τις πιπεριές μέχρι να καεί το δέρμα τους και να μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα. Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες. Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κάππαρη, το λιωμένο σκόρδο, το βασιλικό και το τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά. Ψήνουμε στο γκριλ ή στη φρυγανιέρα το ψωμί ώστε να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα και από τις 2 πλευρές, αλείφουμε το μείγμα με τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Info: Οι μπρουσκέτες συνδυάζονται υπέροχα με αλλαντικά, ενώ μπορούν να είναι το πρώτο πιάτο όταν η συνέχεια είναι μια καλή, αυθεντικά ιταλική μακαρονάδα.